Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi VINERI 7 AUGUST 2020. Cum te simti cu Venus in Rac?

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 7 AUGUST 2020. Venus intra in Rac si este timpul sa celebrezi valorile de familie. Venus in Rac are nevoie de imbratisari de la oamenii dragi. Venus in Rac are nevoie de frumusete, de romantism, de timp petrecut cu familia.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 20:05
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi VINERI 7 AUGUST 2020. Cum te simti cu Venus in Rac?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

S-au intamplat multe in viata ta, iar unele problem au fost chiar fara rezolvare. Dar tine minte ca nu trebuie sa le pui pe toate cap la cap dintr-odata. Uneori trebuie sa renunti pur si simplu si sa cauti alta abordare

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Viata sentimentala este dominata de romantism si momente minunate alaturi de persoana iubita. In acest fel, legaturile dintre voi se vor intari si va veti apropia mai mult mai ales ca in ultimele saptamani intre voi relatia se racise. Daca esti singur, o persoana necunoscuta pe care o intalnesti azi, te va face sa te simti bine.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Trebuie sa fii atent la ce-i spui partenerului de cuplu si mai ales la promisiunile pe care le faci. Ai mare incredere in tine si esti mult prea optimist si de aceea te lasi dus de val si faci promisiuni fara acoperire. Nu-i promite luna de pe cer pentru ca apoi sa nu te poti tine de cuvant. De ce nu te concentrezi pe termen scurt si pe obiective mai realiste? Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, afla ca lucrurile se vor schimba, in bine, foarte curand.

Citește în continuare pe SFATULPARINTILOR.RO