Horoscop 18-24 IANUARIE 2021. Începe sezonul Vărsătorului, sar scântei în amor

Iata horoscop saptamanal pentru 18-24 IANUARIE 2021. Este saptamana in care Soarele isi schimba zodia si se alatura altor planete aflate deja in Varsator.

RomaniaTV.net
18 ian. 2021, 11:38
Horoscop 18-24 IANUARIE 2021. Începe sezonul Vărsătorului, sar scântei în amor

Horoscop 18-24 IANUARIE 2021. 

Nu mai putin de 4 astre isi vor da mana in zodia Varsatorului: Soare, Mercur, Jupiter si Saturn. Mai mult, Marte face conjunctie cu Uranus in Taur si cu Jupiter in Varsato. Ceea ce aduce putina si instabilitate si actiuni rebele. Noroc cu Saturn cel conservator care se intalneste cu Soarele si ne mai aduce cu picioarele pe pamant. Spre finalul saptamanii, Venus si Neptun fac un frumos sextil care ne pune ochelarii roz. Totul devine romantic. Meritam, pana la urma, dupa atata agitatie!

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop 18-24 IANUARIE 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Esti cel mai fericit om cand ai ocazia sa ajuti pe cineva, cand umarul tau este cel ce absoarbe cele mai multe lacrimi de la alt om. Nu ca prietenii tai ar fi tristi ci ca, atuncic and este cazul, nu e nimeni mai bun ca tine in a-i intelege si a-i face fericiti. Te-ai gandit sa ai si un costum de clown? Miercuri si joi sunt pline cu tot felul de ocazii din care sa tragi concluzii intelepte si sa descifrezi mistere, iar vineri este despre partea fina si delicata a vietii. Pe sambata, lasa-te in energia exprimarii iubirii in scris sau verbal pentru cineva. Iar duminica de ce sa nu te bucuri de poezie sau de muzica sau de privit la tv. Deci de orice te face sa te simti bine si relaxat.

Horoscop 18-24 IANUARIE 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Este cumva suma disponibila pe cardul tau cam mica pentru orice ti-ar trece prin minte sa iei? Este din cauza unei crize personale? Desigur ca nu. Dar nu iti strica ca luni si marti sa cumperi fix strictul necesar, inclusiv cand vine vorba de mancare, chiar nu e asa un mare efort. Pana miercuri vei simti beneficiile prudentei financiare si nu te va deranja sa iti economisesti banutii. Joi e o zi plina de idei avansate si creative dar si de altruism iar vineri si sambata sunt zile marcate de un mare salt inainte in ceea ce priveste sa iti intelegi mai bine familia si sa te intelegi mai bine cu ei. Duminica este plina de iubire. Frumos!

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021. Dă norocul peste o zodie!
Horoscop 18-24 IANUARIE 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Poate ca este un bun moment sa pui asternuturi noi si sa creezi o stare de joaca pe salteaua ta, sa aduci o lampa cu lumina difuza din sufragerie si sa pui niste elemente de decoratiuni care te inspira. Ai nevoie de o atmosfera care pare opusa unui ritm specific de inceput de saptamana, dar asta este cel mai potrivit pentru tine in prima parte a saptamanii. A doua parte insa, familia are nevoie de tine, seful are nevoie de tine, toata lumea are nevoie de tine. Vineri si sambata  se poate prezenta o oportunitate neconventionala in special intr-o relatie si te vei simti gata sa explodezi de fericire. Apoi duminica, creativitatea ta va lua o turnura intelectuala tare benefica.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 18-24 IANUARIE 2021. Sar scantei!

Horoscop dragoste saptamanal pentru 18-24 IANUARIE 2021. Este saptamana in care Soarele se alatura lui Mercur, Jupiter si Saturn in Varsator. „Aglomeratie” mare in zodia nonconformistului Varsator. Si cam asa va fi si saptamana. Nonconformista. Asteapta-te la scantei. Dorinta de libertate devine din ce in ce mai mare, insa ai grija sa nu pasesti pe terenuri minate! Weekend-ul se anunta romantic. Cineva isi declara sentimentele!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Trebuie sa fii foarte atent pentru a putea sa-ti mentii echilibrul in relatie. E in regula sa-ti exprimi sentimentele, insa nu este cazul sa exagerezi. Iti poti sufoca partenerul sau ii poti invada spatiul personal. Incearca sa pastrezi o anumita distanta si sa ii permiti o oarecare independenta. Pana la urma, tu insuti vrei putina libertate. Fa-ti planuri pentru weekend. Se anunta fierbinte. Daca esti singur, fii mai degajat. Cand esti incordat ai o energie cu care multa lume nu este compatibila.

Horoscopul dragostei Taur
Aproprie-te mai mult de partenerul de cuplu si lasa-ti sentimentele sa vorbeasca. Vei vedea cum relatia se va imbunatati pe zi ce trece. Evita sa fii tendentious sau enervant, pentru ca ai si aceste tendinte atunci cand esti nemultumit de ceva. Daca esti singur, este o zi propice sa-ti dezvalui sufletul, sa iti marturisesti sentimentele pe care le nutresti pentru persoana respectiva.

Horoscop dragoste Gemeni
O saptamana pozitiva pentru tine, care iti permita sa aduci la lumina cele mai adanci si intense emotii. Arata-i persoanei iubita generozitatea ta. Renunta la gandurile toxice, spune ce ai pe suflet. Daca esti singur, fii putin mai rezervat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.