Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de SAMBATA 6 FEBRUARIE 2021. La ce teste esti supus?

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 6 FEBRUARIE 2021. Venus si Saturn fac conjunctie in Varsator si arunca putina apa rece pentru fierbinteala cauzata de Luna in Sagetator. Mai ai nevoie de realitate in viata ta. Chiron este si el pe aproape ca sa-ti aduca aminte ce este autentic si ce nu. La ce teste esti supus?

05 feb. 2021, 23:54
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de SAMBATA 6 FEBRUARIE 2021. La ce teste esti supus?

Horoscop zilnic 6 FEBRUARIE  BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Acum este un bun moment sa reconsideri anumite idei si credinte despre o relatie curenta. Daca te-ai aflat sub indrumare gresita despre ce inseamna parteneriate, dezvoltare personala si impartitul cu celalalt, fii pregatit sa te eliberezi de neintelegeri si sa ai parte de ras, lipsa de griji si bun umor pe viitor. Sa stii ca dragostea poate sa fie foarte distractiva !

Citește și: Horoscop Urania 6-12 februarie 2021. Luna Nouă în Vărsător aduce schimbări esenţiale şi amplifică factorii de stres

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Iubirea este puternica, te rasfata si te face si foarte salbatic astazi. De fapt, fiind mereu preocupat de imaginea ta, te-ai putea simti perturbat la gandul ca parul tau nu ar fi aranjat destul de bine sau ca nu ai fi in forma fizica suficient de buna. Insa sunt sanse mari sa fii totalmente luat de val si sa nu iti mai pese, totul este sa iti doresti asta !

Horoscop zilnic 6 FEBRUARIE GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi poti fi destul de intelectual si mai putin distant decat de obicei. Vei iesi din acele colturi izolate si linistite in care poti fi gasit de regula in zilele libere spre zone mai insorite si mai senzuale ale personalitatii tale. Ai mult mai multe de castigat impartind o imbratisare calda sau doua cu toti oamenii potriviti decat sa fii rece si existentialist.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO.