Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de VINERI 31 IANUARIE 2020. Rămas bun, ianuarie 2020!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 31 IANUARIE 2020; prima luna a noului an, noului deceniu, noii ere astrologice se incheie aici. Ne luam ramas bun pentru totdeauna de la ianuarie 2020 care ne-a oferit evenimente astrale de o amplitudine cu totul unica, unele dintre ele cum nu au mai avut loc de 500 ani...

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 21:04
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de VINERI 31 IANUARIE 2020. Rămas bun, ianuarie 2020!

Pentru unii, ianuarie a adus maretii si impliniri, oportunitati si vise realizate. Pentru altii, ianuarie a adus intamplari, trairi si situatii mai putin placute. Cine poate sti ce e bine si ce nu ? Se spune ca in spatele fiecarei dureri exista o binecuvantare deghizata ce va fi simtita la un moment dat. Se mai spune ca Universul nu ne trimite ceea ce nu e pentru binele nostru suprem, pentru evolutia noastra si ca sufletele au contracte clare intre ele, fiecare ce rol sa joace in viata celorlalti si cu ce scop.

Noi ca pamanteni avem doar o vedere limitata a ce se intampla, asa cum o pisica poate vedea doar ce e in apartamentul in care locuieste si nu are habar ce se intampla dincolo de ziduri si usi. De aceea, mergem mai departe si facem singurul lucru pe care il putem face mai bine : sa traim in prezent cu recunostinta. Sa multumim pentru tot ce este frumos si bun, sa visam la tot ce ne dorim si sa acceptam ca ce nu ne e permis sa traim…poate ca e mai bine asa.

Ne pregatim ca de maine sa intram in luna februarie 2020 si rugam Cosmosul sa fie bun si bland cu noi. Energiile sunt puternice, traim vremuri unice in evolutia omenirii si ne lasam calauziti sa ne implinim menirea pentru care am ales sa venim tocmai acum aici pe Pamant.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poate fi pentru tine o zi de introspectie si reevaluare a principiilor tale. Iti poti pune intrebari tie si unui partener in legatura cu decizii anterioare. Totusi, vei oeri o abordare pozitiva si cu sustinere de la partener si te astepti sa primesti acelasi lucru in schimb. Nu e absolut nimic gresit sa adopti noi ideologii si conceptii de viata cand cele anterioare nu mai functioneaza asa bine pentru tine. Se numeste evolutie.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi ai face bine sa realizezi ca a fi prizonier al trecutului nu te ajuta in niciun fel. Trebuie sa iti inveti lectiile din trecut, dar apoi e indicat sa le dai drumul. Daca constientizezi asta, vei face pasi uriasi spre a solutiona probleme majore pe care le-ai avut de infruntat pana acum.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

E posibil sa te simti destul de dezorganizat si haotic astazi. Gandurile tale tind sa zboare in multe directii. Rezultatul este acela ca nu poti fi in stare sa te focusezi pana la finalizare pe un singur proiect. Daca ai nevoie de claritate, fa exercitii mentale si nu te mai amesteca si cu parerile altora ce vin cu sfaturi contradictorii care mai rau te confuzeaza.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO