Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de VINERI 8 IANUARIE 2021. Totul se schimba

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 8 IANUARIE 2021. Mercur intra in Varsator, Venus intra in Capricorn si totul se schimba. Mercur, planeta comunicarii, si Venus, planeta relatiilor, pun sub lumina reflectoarelor toate interactiunile umane. Care este abordarea ta in noua conjunctura?

07 ian. 2021, 23:40
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de VINERI 8 IANUARIE 2021. Totul se schimba

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca alegi sa porti o conversatie de la inima la inima va permite schimbarilor pozitive sa apara intr-o relatie in care esti implicat adanc. Ar putea fi o legatura romantica dar in mod egal ar putea fi vorba si de o legatura de afaceri. Daca faci asta in urmatoarele zile, veti clarifica anumite puncte, in special daca este implicata in curand o actiune de urmat.

Citește și: Cele mai frumoase și neobișnuite hoteluri din lume. Unul este făcut integral din gheață. Imagini spectaculoase!

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Legaturile astrale ale lui Mercur cu alte planete iti pot aduce informatii la lumina care iti creste apetitul pentru mai multe detalii. Ai putea dori sa inveti mai multe despre un subiect care iti aduce satisfactie sau sa citesti mai multe despre un loc unde doresti sa calatoresti la un moment dat. Oricum, anumiti oameni pot opune rezistenta ca te bucuri de aceste activitati pe cont propriu, generand discutii ce risca sa iti strice starea de bine. Nu ceda.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mercur cel expresiv si iubareata Venus isi schimba zodiile. Iar tu te poti gasi in centrul atentiei si in lumina reflectoarelor. Beneficiezi de interesul oamenilor pentru ce ai de spus. Asta te face optimist, expansiv, pozitiv despre tine si despre altii, iar cuvintele si actiunile tale pot avea rezonanta de durata. O credinta ferma in abilitatile tale numeroase te-ar ajuta mult spre progres.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO.