Horoscop zilnic. Horoscopul zilei MARŢI 26 MAI 2020. Conversaţii secrete!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 26 MAI 2020. Luna in Rac iti intensifica emotiile, iar Mercur aduce la lumina conversatii secrete. Jupiter in Capricorn are si el secretele sale. Ce vrea sa-ti transmita Universul?

25 mai 2020, 18:45
Horoscop zilnic. Horoscopul zilei MARŢI 26 MAI 2020. Conversaţii secrete!

Schimbari de stare de la Luna in Rac

Luna este in Rac, iar tu poti avea schimbari de stare pe care ti-e greu sa le maschezi. Pe de alta parte, n-ar trebui sa fii altfel decat esti. Spune ce simti. Exprima-ti emotiile! Poate ca ai devenit melancolic, poate ca ai o predispozitie mai puternica spre romantism.

Se anunta vremuri intense in plan emotional, mai ales ca Neptun, Pluto si Jupiter aduc la lumina secrete, temeri, nostalgii. Vestea buna este ca trebuie sa fii foarte sincer si deschis. Spune-ti adevarul, fara ocolisuri.

Venus retrograd are si ea niste carti de pus pe masa. E ciudat, dar nu prea ai de ales!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Se prea poate ca azi sa te afli sub multa presiune si agenda sa fie mai degraba plina. Cu toate acestea, sa stii ca astrele sunt de partea ta si te ajuta sa treci prin tot stresul si sa iti implinesti cu bine obligatiile, dupa care sa te relaxezi si destresezi neaparat. Incearca sa ramai deasupra listei cu lucruri de facut de acum incolo, ca sa nu mai simti atata presiune si sa ai o viziune de ansanblu care sa iti permita sa le iei in ordine si dupa prioritati. Astfel sigur te vei descurca.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi este o zi pozitiva pentru tine in care te poti astepta la dezvoltari pozitive in multe domenii ale vietii tale. Nu lasa garda jos, totusi, pentru ca poti deveni superficial si poti face greseli care sa te duca sa pierzi terenul castigat recent. Ramai focusat si foloseste ratiunea ca si un ghid pentru a lua decizii. Asta iti va permite sa faci ca aceste clipe bune sa dainuie si sa te bucuri de o stare de bine de acum incolo.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Iti tot bagi problemele sub pres, iar drept rezultat acestea ies din nou si iti tot dau bataie de cap. Inarmeaza-te cu puterea de a lua o decizie azi si de a gestiona aceste aspecte o data pentru totdeauna. Nu uita ca astrele sunt de partea ta, dandu-ti increderea de sine si credinta necesara sa realizezi ce iti doresti. Nu deveni hiper-entuziasmat insa si prea grabit, pentru ca risti sa faci greseli care iti aduc rezultatul opus.â

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.