Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 19 MAI 2019. Ca după Lun plină!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 19 MAI 2019; dupa Luna plina super intensa in Scorpion, briliantul astru luminos argintiu intra in Sagetator si ne pune pe modul de croaziera. Este timpul sa slabim din presiune dupa ce am aflat unele informatii relevante, am avut constientizari socante si inca putem avea in urmatoarele 2 saptamani pana la Luna Noua din 4 iunie in Gemeni. Unele lucruri pot sa nu mai fie la fel ca pana acum, stii bine. Insa acum Luna in Sagetator iti da o privire de sus, de ansamblu, ca cea a unui vultur care vede tot peisajul. Dupa o saptamana puternica ce se incheie azi, probabil ca si tu astepti sa ai o zi in care sa o iei mai usor si relaxat. Sagetatorul este mai interesat de viitor decat de trecut, deci acum nu mai e energia sa ramai cu atentia spre ce a fost. Atitudinea vesela si norocoasa a Sagetatorului este ceea ce avem nevoie dupa toata intensitatea Lunii pline.

RomaniaTV.net
18 mai 2019, 18:51
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 19 MAI 2019. Ca după Lun plină!

Priveste cu speranta in viitor !

Este o zi cu mesajul de a fi liberi si a ne bucura de tot ce ne ofera starea de libertate in viata. Bucura-te de o mini aventura sau de relaxare cu prietenii, ia-o usurel, fa-ti planuri de viitor. Ai suficiente informatii ca sa vezi imaginea de ansamblu, deci picteaza-ti viata in continuare cat de colorata si stralucitoare doresti !

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire !

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Azi te pot captiva oamenii si culturile indepartate. Un prieten te poate introduce unuia sau mai multor oameni noi cu care sa discuti ore in sir. Atentia iti este prinsa de subiecte variate care sa te faca sa cauti noi informatii in carti si pe net in zilele viitoare. Mintea ta este in general rapida, dar azi este si insetata de nou si sprintena foc. Poate esti de acord sa dai mai departe pe scris ceva din ce ai descoperit si care poate inspira si alti oameni, macar un mesaj in social media cu o idee noua. Succes ! Viata amoroasa si a relatiilor noastre este plina de surprize zi de zi, dar ce ar fi viata fara dragoste ?

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Lumea este cu adevarat mica, cel putin sunt zile in care asa pare. Astazi ai putea sa vezi pe pielea ta ca este adevarat in viata ta personala. Universul poate aranja sa te intalnesti cu cineva cu totul si cu totul intamplator pe care il/o vezi foarte rar. Poate fi o ruda, un vechi coleg de scoala sau un client indepartat. Coincidente ca acestea iti aduc ocazia speciala sa te conectezi cu cineva cu care iti prinde bine sa fii acum in legatura, deci foloseste acest timp agreabil si de folos. Cine stie ce informatie sau pont ajunge la tine astfel ? Viata amoroasa si a relatiilor noastre este plina de surprize zi de zi, dar ce ar fi viata fara dragoste ?

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi este o zi in care iti este menit sa stralucesti, deci asigura-te ca dai tot ce ai mai bun ca sa implinesti aceasta previziune astrala. Asigura-te ca iti acorzi suficient credit ca meriti asta pentru tot ce faci. Nu cadea intr-un modul de autocompatimire. Fii tu insuti si oamenii te vor urma in mod natural. Acum este un timp excelent sa faci planuri de viitor. Ramai cu picioarele pe pamant si atent focusat spre obiectivele tale. Ai grija sa nu fii deturnat de pe acest drum de motivatiile sau vaicarelile altor oameni. Viata amoroasa si a relatiilor noastre este plina de surprize zi de zi, dar ce ar fi viata fara dragoste ?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.