Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 10 IANUARIE 2019. Atenţie la neclarităţi şi nerealism!

Iata horoscopul zilei de JOI 10 IANUARIE 2019; Luna este azi in Pesti si ne ofera o zi visatoare de Joi, traita dupa regulile emotionale ale Pestilor. Luna este in aspect astral si cu visatorul Neptun, deci se poate instala o oarecare confuzie intre realitate si vis, intre imaginatie si spiritul practic, intre ce este si ce crezi ca este.

09 ian. 2019, 20:48
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 10 IANUARIE 2019. Atenţie la neclarităţi şi nerealism!

Nu gandi lucrurile mai mult decat e cazul, ci chiar mai putin. Ai incredere in intuitia ta. Foloseste-ti imaginatia, roaga-te pentru calauzire si pentru miracole in viata ta. Cel mai important, nu iti pierde speranta.

Acest lucru ne invata Luna in Pesti.

Pestii sunt visatorii zodiacului si Luna in Pesti cam asta face, viseaza si ne indeamna si pe noi la fel. Poti avea capul in nori si nu prea ai cum opri aceasta stare, deci mai bine mergi in ritm cu ea. Daca iei Luna in Pesti in afara acestui lumi fantastice, isi pierde tot sensul, ca un peste scos din apa. Nu ar fi trist ? Nu are, deci, sens sa incerci sa faci asta azi. Hraneste-ti imaginatia. Lasa-te sa plutesti cu magia. Vezi ? Lumea este plina de promisiuni si sperante. Nu se vede si de la tine la fel sub Luna in Pesti?

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ia-ti timp in liniste pentru tine azi. Luna si Neptun iti cresc sensibilitatea ceea ce inseamna ca poti aduna usor vibratiile altora din jur. Asta va fi provocator daca intalnesti pe cineva cu atitudine negativa sau ai de gestionat o situatie stresanta. Jupiter va intensifica ceea ce simti. Mergi spre interiorul tau ca sa iti trezesti ghidarea divina. Mediteaza, scrie in jurnal, mergi afara in natura ca sa ramai centrat.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Sentimentele tale despre viata ta sociala sunt cam neclare astazi. Cauza este Luna si Neptun care iti diminueaza claritatea cand vine vorba de un prieten sau un grup. De exemplu, ai putea intelege vorbele si intentiile cuiva din cercul tau social gresit si sa incepi sa ai indoieli tu in ce grup apartii de fapt. Aceasta influenta iti poate activa un sentiment de izolare. Mai mult, Jupiter amplifica aceste emotii, ceea ce poate fi un lucru bun daca te inspira sa mergi spre un prieten si sa ai o discutie plina de sens despre ce simti si ce relatie avei sau sa faceti planuri constructive sa iesiti impreuna, ca sa combati izolarea.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O stare de insecuritate despre obiectivele tale te poate cuprinde azi. Luna si Neptun pot trezi indoieli inutile despre abilitatea ta de a reusi in munca ta. Indoielile pot fi despre un proiect in care esti deja implicat, despre directia generala a carierei tale sau chiar despre scopul vietii tale. Jupiter iti sugereaza gandul ca un parteneriat sau lipsa unui partener (sau parteneriat) joaca un rol cheie in ceea ce simti. Pentru ca aceasta influenta iti incetoseaza claritatea, vorbeste cu un prieten sau coleg ce iti stie bine abilitatile si care iti va da o perspectiva proaspata si utila.