Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 25 APRILIE 2019. Pluto ESTE retrograd. Demoleaza tot si construieste ceva nou!

Horoscop zilnic. Ziua de 25 aprilie este una intensa din punct de vedere astrologic. Luna este in Carpricorn, Neptun si Saturn fac sextil, Saturn si Pluto sunt in conjunctie, iar Nodul lunar Sud e in Capricorn. Ca sa nu mai vorbim despre Pluto care si-a inceput miscarea retrograda, tot in Capricorn.

RomaniaTV.net
24 apr. 2019, 20:21
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 25 APRILIE 2019. Pluto ESTE retrograd. Demoleaza tot si construieste ceva nou!

Rezultatul?

Cum se traduce acest context astral? Este totul sau nimic. Nu exista jumatati de masura. Nu exista compromis. Totul se darama, ceva nou apare in loc. In curand, si Saturn va fi retrograd. Ceea ce presupune lectii karmice ce trebuie asumate. Cu cat le intelegi mai repede, cu atat mai devreme incepi „curatenia”, „purificarea” si construirea unei noi structuri. Cea veche nu iti mai este de folos!

Luna se conecteaza cu sextilul Saturn-Neptun si te face sa visezi la viitor. Nu mai incape indoiala: vechile credinte mor. Este timpul sa se nasca altele noi!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ai putea deveni interesat de ideea de a invata ceva nou. Poate te inscrii la facultate sau poate iei niste cursuri de utilizarea calculatorului. Sau poate ti-ai descoperit un nou domeniu de interes pe care vrei sa-l studiezi. Te simti usor plictisit si cauti noi provocari. Vrei sa-ti extinzi cunostintele.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Emotional, s-ar putea sa te simti daramat. Simti o greutate ciudata pe care nu o intelegi. Faci eforturi sa le demonstrezi ceilalti, ca ai puterea sa depasesti acest blocaj mental. Iti vei gasi echilibrul doar in momentul in care vei fi cu adevarat cu picioarele pe pamant.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Apar cateva schimbari in cercul tau social. Poate ca nu mai esti cu acelasi grup de prieteni, poate cat ti-ai schimbat interesele, poate ca ai nevoie de altfel de persoane in jurul tau. In curand se prefigureaza o cu totul alta colectie de cunostinte care sa te ajute sa evoluezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.