Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 1 APRILIE 2019. Start de aprilie cu pacaleli?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 1 APRILIE 2019; incepe luna aprilie cu evenimente astrologice puternice, daca e sa vorbim doar de cele trei planete care intra in retrograd in aprilie, Jupiter, Pluto si Saturn. Dar ieri, 31 martie, Marte a intrat in Gemeni pentru 6 saptamani, asa incat sa ne pregatim pentru o schimbare semnificativa in energia felului in care actionam, in impulsuri si in scopul confruntarilor. Marte in Gemeni inseamna minte brilianta si idei stralucite dar si stare risipita in mai multe directii.

RomaniaTV.net
01 apr. 2019, 03:37
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 1 APRILIE 2019. Start de aprilie cu pacaleli?

Luna pacalelilor poate sa inceapa cu o pacaleala pe cinste intre prieteni doar azi 1 aprilie insa cu siguranta nu este o gluma tot ce ne asteapta din punct de vedere astrologic ! Aprilie pare sa ne spuna : sufleca-ti manecile pentru noi starturi impulsive – multe planete sunt in Berbec in aprilie – dar prea mult entuziasm nu e mereu bun (Jupiter intra retrograd 4 luni) si cu siguranta ceva ceva din ce ai facut nu a fost destul de bine si trebuie sa revezi (Saturn cel karmic si responsabil intra retrograd). Dupa asemenea stari, vine Pluto retrograd, tranzit ce ii sperie pe multi pentru ca Pluto este misterioasa planeta a mortii si renasterii. Dar Pluto nu inseamna moarte fizica ci transformarea ta in alta versiune mai buna a ta. In ce te vei transforma ? In ce e nevoie sa te transformi ? Vei vedea incepand cu aprilie…

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai putea observa unele coincidente interesante azi. Uneori ai momente de deja vu cand simti ca ceva s-ar fi intamplat inainte. Sau te poti gandi la cineva fix inainte sa te sune. Fii atent la aceste mici momente asa zis ciudate azi. Intuitia ta poate fi trezita si alerta si ceva se poate intampla care sa te intrige. Observa detasat evenimentul si oamenii implicati si poti vedea ca exista un mesaj mai profund in aceasta intamplare. In aprilie sunt 3 planete in retrograd dar si multe alte evenimente mari, afla ce inseamna aprilie pentru zodia ta aici!

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Oamenii nu vad mereu lucrurile in felul in care le vezi tu. De fapt, sensibilitatea ta incredibila te face mult mai in stare sa intelegi tendintele si curentul nou care are loc peste tot. A comunica aceste lucruri cu altii este de regula o sarcina destul de dificila. Uneori te zbati sa iti pui gandurile in cuvinte. Este posibil astazi, totusi, sa iti aduci aceste ganduri in lumea reala si sa devii o persoana stralucitoare. In aprilie sunt 3 planete in retrograd dar si multe alte evenimente mari, afla ce inseamna aprilie pentru zodia ta aici!

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi poate fi una din acele zile in care simti sa dansezi pe strazi in loc sa mergi. Ciocneste-ti gleznele una de alta ca in melodii si distreaza-te, de ce nu ? Vezi frumosul din lucrurile din jurul tau si tine minte ca pe umerii tai stau ingeri pazitori mereu. Mentine lucrurile usoare si placute si nu fii surprins daca vei visa cu ochii deschisi mai mult decat de obicei. Comunicarea ar trebui sa curga usor cu altii azi, deci poate sa fie mai mult de suprafata decat serioasa. In aprilie sunt 3 planete in retrograd dar si multe alte evenimente mari, afla ce inseamna aprilie pentru zodia ta aici!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.