Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 18 MARTIE 2019. Ai grija la ego, Luna e in Leu!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 18 MARTIE 2019; incepe o saptamana puternica, una din acele saptamani pe care cu greu le uitam sau trecem cu vederea. Multe se pot intampla acum, datorate schimbarii si reinnoirii aduse de evenimentele astrologice in cascada din zilele urmatoare. Avem echinoctiul de primavara, avem ultima SuperLuna plina a anului, avem startul zodiei Berbec, Soarele incheindu-si acum ciclul complet de 12 zodii ce dureaza un an, o data cu plecarea sa in Berbec, a vem si conjunctia Soarelui cu Chiron, vindecatorul ranilor noastre sufletesti.

RomaniaTV.net
17 mart. 2019, 20:35
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 18 MARTIE 2019. Ai grija la ego, Luna e in Leu!

Cine poate ramane indiferent cu asemenea „miscari de trupe” pe Cer?

In aceste conditii, azi Luna este in Leu in asteptarea marii sale SuperLuni pline de Joi. Ai grija la ego, nu lasa mandria sa te orbeasca. Poate fi destul de multa drama in aer acum cu Luna in Leu, drama in sensul de conflicte si ciocniri de orgolii pe subiecte care pot fi usor aplanate in alte conditii. Lucrurile continua sa fie incinse dupa weekend, relatiile sunt incordate (cel putin) si suntem nevoiti sa gasim solutii alternative daca vrem sa iesim cu bine din perioada. SuperLuna plina va fi in Balanta, deci relatiile sunt cele puse la incercare acum. Vrem armonie ? Avem mai intai de gasit armonia in noi insine si abia apoi sa vedem ce avem de facut in relatiile actuale : le mai pastram, le ajustam si cum ?

Mercur este inca retrograd in Pesti si intra in perioada sa cea mai periculoasa si plina de capcane.
Deci trebuie sa fim super atenti ! Fii doar constient ca exista multa neclaritate si ceata si nu sari in concluzii de niciun fel. Mercur retrograd este un timp de analiza si focusare, nu de actiune ; un timp de regandit anumite situatii de viata si de vazut daca esti sau nu pe calea buna. Inca ai timp sa te gandesti ! Mercur iese din retrograd pe 28 martie.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu iti mai baga nasul in treburile altora azi, indiferent de motiv si justificari. Daca trebuie sa fii inclus intr-o conversatie, vei fi invitart. Daca esti suspicios pe actiunile si motivatiile altora, nu faci decat sa isi piarda increderea in tine. Nu o lua pe ruta asta. Mentine-ti gandurile critice si aspre pentru tine. Perfectiunea este un subiect fierbinte in mintea ta. Realizeaza ca singura persoana ce are control asupra acestui aspect esti tu. Chiar e nevoie de atata critica ? Iti face bine ? Iti ajuta relatiile ?

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti mai rapid sa absorbi ce se intampla in jur decat ai fost in ultima vreme. Conversatiile iti sunt pline de viata si vioiciune. Te poti simti ca si cum ai fi dirijorul unei simfonii ce dirijeaza fiecare instrument din orchestra. Esti in stare sa intelegi si sa urmezi diferite armonii si linii melodice in timp ce iti mentii in cap ritmul constant. Muzica pe care o poti face, asadar, in cooperare cu altii, este magica. Profita de acest flux.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te-ai putea simti cam ratacit in praf azi. cumva ceea ce gandesti si simti nu se potriveste intru totul cu conversatiile pe care le ai. Nu te simti ca si cum trebuie sa fii de acord cu grupul doar ca sa simti ca te potrivesti lor si apartii. Mentine-ti propriul punct de vedere, este critic pentru tine. Iti este mai bine mai solitar azi dar demn si asumat decat pres doar ca sa fii si tu cu restul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.