Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 1 IANUARIE 2019. START DE FORTA 2019, Marte intra in Berbec!

Horoscop zilnic.Iata horoscopul zilei de MARTI 1 IANUARIE 2019; este o noua zi si un nou an, deci un nou start proaspat. Orice nou inceput merita o energie pe masura. Ce cadou mai bun putea Cosmosul sa ne faca decat ca, la doar cateva ore dupa ce am intrat in 2019, Marte, planeta puternica a actiunii, energiei, pasiunii sa ajunga la ea acasa in Berbec. Marte a fost in Pesti din noiembrie si pana acum, o combinatie ciudata pentru energia impulsiva a lui Marte.

RomaniaTV.net
31 dec. 2018, 16:53
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 1 IANUARIE 2019. START DE FORTA 2019, Marte intra in Berbec!

Insa pana in februarie, Marte ne va da tot focul necesar de a actiona, de a fi impinsi de la spate, motivati, pusi pe treaba. Motoarele sunt turate la maxim.

Berbecului ii place sa ajunga el primul, sa faca tot ce e de facut, sa inceapa orice cu forta. Exact spiritul benefic pentru startul unui nou an.

Marte in increzatorul Berbec ne da si noua increderea si dinamismul de care avem nevoie sa ne materializam planurile.

Cat timp Marte este in Berbec, se va intalni aici si cu Uranus cel rebel si imprevizibil care va iesi din retrograd in aceasta saptamana si va continua sa stea in Berbec pana in luna martie. Pentru unii oameni, poate fi ultima data in viata lor in care traiesc sub energia lui Uranus in Berbec, dat fiind ca Uranus are nevoie de 84 ani pentru un ciclu complet prin cele 12 zodii si sta cam 7-8 ani in fiecare zodie.

Ne asteapta, deci, luni cel putin interesante !

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie.

Iata-l :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

2019 iti incepe in forta si schimbare intrucat curajosul Marte intra in semnul tau care este si rezidenta sa si zodia pe care o coordoneaza. Cu Marte inapoi acasa, tu vei fi total in elementul tau ca energie de acum pana pe 14 februarie. Chiar daca te poti simti putin constrans fata de forta pe care ai avea-o de a actiona si manifesta, esti totusi liber sa folosesti cat de mult poti aceasta forta ca sa iti implinesti cele mai importante obiective. Vei avea energia si increderea sa arzi motoarele din plin, deci nu te teme sa te implici in activitati pe care altfel le-ai ocoli.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Afectiunea si grija iubitoare pe care o reversi pe partener face sa fie evident ca el sau ea sunt prioritatea ta principala o data cu noul an. Vei fi atent cu toate nevoile acestei persoane cu care ai o conexiune speciala. Atunci cand intri in modulul de functionare mama ursoaica/tata urs, tu poti fi excesiv de intens, deci asigura-te ca aceasta persoana nu se simte sufocat de dedicarea ta. Insecuritatea ta in relatia aceasta poate fi motivatia pentru care te faci asa de indispensabil. Nimanui insa nu ii plac taurii disperati. E bine sa simti cand e cazul sa mergi inainte si cand sa faci doi pasi in spate.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

2019 incepe cu o dorinta obsesiva sa fii suplu si fabulos la maxim. Cu o combinatie astrala puternica pe sectorul tau de stare de bine, te simti motivat sa fii in forma tip-top. Dinspre tine, tu crezi ca ai tot ce ai nevoie sa mergi pe acest drum pana la capat ca sa iti atingi scopurile. Totusi, intensitatea ta poate fi prea mare si ai putea avea succes daca mergi pe o abordare mai moderata si echilibrata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.