Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 20 NOIEMBRIE 2018. Atenţie la impulsuri, curent foarte puternic!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 20 NOIEMBRIE 2018 ; astazi are loc un tranzit astral demn de a fi mentionat – Marte, planeta actiunii, energiei, impulsurilor, recent instalat in visatorul Pesti pana la finele anului, este in cuadratura cu norocosul Jupiter revenit la el acasa, dupa 12 ani, in Sagetator timp de 13 luni, pana in decembrie 2019.

RomaniaTV.net
19 nov. 2018, 20:34
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 20 NOIEMBRIE 2018. Atenţie la impulsuri, curent foarte puternic!

Marte in Pesti are o manifestare atipica pentru impulsurile ce ne indeamna sa actionam si poti afla aici cum te impacteaza.

Jupiter in Sagetator inseamna mult noroc, belsug si oportunitate pentru toate zodiile pana in decembrie 2019, dar la fiecare zodie in functie de casa in care ajunge Jupiter, asa cum scrie aici. 

Asadar, cele doua planete, ce si-au schimbat saptamana trecuta domiciliul, sunt acum in cuadratura. 

Acest tranzit poate amplifica tendintele existente pentru dependente, evadare sau exagerare. Poate insa amplifica si creativitatea sau motivatia de a ajuta sau vindeca. Spre orice te simti impins astazi, sa stii ca acest curent va fi puternic. Si s-ar putea sa nu ai controlul total asupra rezultatului final.

O cuadratura inseamna tensiune, iar in acest caz este tensiunea dintre idealuri/credinta/imaginea de ansamblu (Jupiter) versus actiunea (Marte). Tensiunea te va motiva sa cauti, sa urmaresti sau sa scapi/evadezi. 

De aceea este asa de important sa fii constient de impulsurile tale si spre ce se duc. 

Ce doresti sa realizezi ? Marte in fluidul Pesti este despre a te deschide si a permite, dar Jupiter impinge pentru rezultatele mari. Este deci usor sa pierdem directia. Dar daca o setezi intr-un sens sanatos, chiar poti realiza lucruri magice. 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :   

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Un prieten te poate ajuta astazi. Aceasta persoana poate vedea ce ai nevoie sa intelegi ca sa iti recapeti stima de sine. Prietenul tau ar putea sa iti spuna sau sugereze ca esti prea dur cu tine insuti si pui presiune prea mare. Esti mai rabdator si intelegator cu altii decat esti cu tine iar acest lucru trebuie sa se schimbe.

Horoscopul saptamanii este aici

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Dispute neasteptate si provocari in familia ta extinsa ar putea fi cam grele pentru tine acum de dus. Nu uita de vechea vorba ca tonul face muzica iar orice ton potrivit poate imblanzi cea mai fioroasa fiara. In loc sa pui „muzica” ce iti place tie, azi este contextul sa tii cont ce place si altora.

Horoscopul saptamanii este aici.  

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Viata ta amoroasa se aprinde astazi. Daca esti singur, cineva ar putea intra in viata ta si sa iti schimbe tot universul. Daca nu, ai putea vedea azi ca partenerul sau partenera ta are anumite idei mai … sugubete … pentru a va recrea si incalzi intr-o zi friguroasa de noiembrie. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO