Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 23 APRILIE 2019. Venus si Chiron se intalnesc in Berbec. Deschide-ti inima!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 23 APRILIE 2019, o zi insemnata din punct de vedere amoros. Venus il intalneste pe Chiron in Berbec, iar relatiile sunt puse la incercare. Deschide-ti inima, nu-ti fie teama de vulnerabilitate. Dragostea necesita curaj. Luna in Sagetator iti confera o viziune optimista, n-ai nimic de pierdut, n-ai nimic de care sa te temi.

RomaniaTV.net
22 apr. 2019, 19:55
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 23 APRILIE 2019. Venus si Chiron se intalnesc in Berbec. Deschide-ti inima!

Dupa ce Soarele a facut conjunctie cu Uranus si ti-a tulburat visele, acum vine randul lui Venus sa se intalnesca cu Chiron si sa-ti dea o lectie despre relatii. Onestitatea este cuvantul-cheie al zilei. Luna in Sagetator iti da o perspectiva filosofica asupra vietii. Esti mai increzator si gata de actiune.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
O zi plina de surprize. Se anunta vesti uimitoare despre ceva ce nici macar nu-ti poti imagina. Dar nu spune tuturor despre asta. Pastreaza secretul pentru moment. Cineva din familie ar putea fi nemultumit.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Te simti epuizat, mai ales din punct de vedere emotional. Incearca sa-ti pastrezi calmul si sa nu te implici in niciun fel de cearta sau conflict. Adevarul este ca deja esti extenuat din cauza eforturilor depuse in trecut. Gandeste-te de doua ori inainte sa spui ceva. Vei evita astfel tot felul de complicatii.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Esti in lumina reflectoarelor si te bucuri din plin de momentul tau. Lumea te priveste cu admiratie si respect. Nu-ti fie teama sa-ti arati slabiciunile. Sunt persoane care te iubesc neconditionat. Nu te indeparta de la planurile tale. Fii disciplinat si vor veni si rezultatele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.