Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 26 FEBRUARIE 2019. Nodurile Lunare aduc influenţa

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de MARȚI 26 FEBRUARIE 2019; astăzi este o zi karmică pentru relație, grație lui Venus ! Nodurile Lunare se conectează cu planetă relațiilor și armoniei azi, Venus, și ne dau noi semnificații ale relațiilor de tot felul, în moduri puternice și pline de semnificație. Cine ți-a trecut calea ?

RomaniaTV.net
25 feb. 2019, 20:41
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 26 FEBRUARIE 2019. Nodurile Lunare aduc influenţa

Vine cineva spre tine cu o propunere interesanta ? Venus si Mercur ne guverneaza interactiunile de zi de zi – Venus raspunde de ce ne place sau nu ne place la oameni in relatii iar Mercur raspunde de gandurile si vorbele noastre. Faptul ca cele doua se conecteaza la punctele de Noduri Lunare, raspunzatoare de karma noastra, de unde venim si incotro ne indreptam si ce misiune avem, ne aduc elemente karmice puternice in aceasta zi.

Sunt foarte posibile intalniri predestinate si interactiuni care au multa semnificatie in relatii. Sau orice stire sau veste poate avea un impact special. Destinul ne cheama !

Apoi, daca vom cauta sa intelegem, nu vom fi dezamagiti pentru ca Luna in Sagetator ne aduce super claritate si perspectiva mai mare pentru a ne ajuta sa vedem departe in viitor si sa ne si modificam felul in care privim.

Mercur va intra in retrograd intr-o saptamana, deci sa profitam de faptul ca suntem in ultima saptamana pe 2019 cu toate planetele in mers direct. Rezolva ce ai de rezolvat urgent, semneaza contracte de termen lung, vorbeste cu oamenii cu care vrei sa pui la punct intelegeri de viitor.

Primul retrograd al anului 2019, Mercur, nu este in orice zodie ci in Pesti, zodie de apa unde Mercur nu este chiar in elementul sau. Va fi acest retrograd al lui Mercur unul din cele mai rele ? Sau este pura speculatie ? 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Intr-o zi vreau sa fiu…. Cand erai copil mic, cum terminai aceasta propozitie, Berbecule ? Ia vezi cu ce raspunsuri vine amintirea si imaginatia ta. Este viata ta ceea ce ai visat candva sa fie ? Daca nu, nu e prea tarziu. Ia gandeste-te cum ai putea sa o schimbi. Poate ar trebui sa stai pe spate si sa privesti cerul, norii, stelele, luna. Acest tip de activitate copilareasca de a visa cu ochii deschisi iti va aduce cu siguranta scantei de idei si inspiratie.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca te simti prudent azi, Taurule, nu te alarma. Asta poate fi ceva bun pentru ca tu oricum esti uneori mult prea credul sau uiti sa ai grija mai mare atunci cand te arunci in ceva nou. Foloseste putina precautie in tot ce faci ca sa te mentii in siguranta. Acest lucru e real si in relatii, mai ales azi. Gandeste mai mult si da timp mai mult intamplarilor sa aiba loc ca sa poti alege cu mai multa intelepciune.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Gemini, demnitatea personala poate fi importanta pentru tine azi. acest aspect poate aparea atunci cand ceva nu merge bine sau cand esti acuzat de ceva ce nu ai facut. Tu intotdeauna ai control asupra demnitatii tale. Actiunile tale zilnice afirma asta. Cheia este sa tii bine de cine esti tu si in ce crezi. Apara-ti demnitatea daca ea este provocata. Ea este ceva ce nimeni nu iti poate lua, orice ar fi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.