Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 26 MARTIE 2019. Venus în Pesti îţi colorează viaţa. Vezi cum!

Horoscop zilnic. Zi speciala azi, cu influente astrale puternice. Luna in Sagetator face cuadratura cu Mercur si Neptun. Pot aparea putina confuzie si hoas, de aceea nu este indicat sa iei vreo decizie majora azi. Venus intra in Pesti, ceea ce va aduce putina culoare in viata ta romantica pentru urmatoarele patru saptamani. Aprinde lumanarile, aprinde-ti visele. E timpul sa-ti lasi imaginatia sa zburde.

25 mart. 2019, 21:04
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 26 MARTIE 2019. Venus în Pesti îţi colorează viaţa. Vezi cum!

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai avut multe de tras si poti deveni iritat. Nu e nevoie sa le rezolvi pe toate intr-o zi. Ia-le incet, una cate una. In dragoste, se anunta rezolvari. Porti o discutie serioasa cu partenerul de cuplu. Ii spui cinstit ce-ti doresti. Daca esti singur, o discutie cu cineva din anturajul tau duce la o continure romantica a prieteniei. 

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ti se pare ca toate problemele lumii trag spre tine. Dar sunt chiar toate ale tale sau iti place sa-ti bagi nasul si unde nu-ti fierbe oala? Daca tot ti-ai luat un angajament, incearca sa-ti pastrezi calmul. Ai abilitatile necesare sa rezolvi tot ce ti-ai propus. In dragoste, se anunta un libido ridicat. Planuiesti o cina romantica. Daca esti singur, asteapta-te la o intalnire cu scantei.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O perioada cu multe surprize placute, evenimente care iti dau o stare de bine. Profita de moment ca sa poti rezolva cateva reminiscente ale trecutului. Planetele sunt de partea ta. In dragoste, incearca sa nu-ti neglijezi partenerul. Pot aparea momente tensionate. Daca esti in cautarea unui partener, iesi mai des. Sansele sa-ti intalnesti jumatatea sunt destul de mari.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.