Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 13 FEBRUARIE 2019. Aşteaptă-te la neaşteptat!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 13 FEBRUARIE 2019; tema zilei este "asteapta-te la neasteptat cu razboinicul Marte in conjunctie cu rebelul Uranus". In ultima sa zi in Berbec, Marte este in conjunctie cu imprevizibilul Uranus aflat tot in Berbec, deci asteapta-te la surprize!

RomaniaTV.net
12 feb. 2019, 21:16
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 13 FEBRUARIE 2019. Aşteaptă-te la neaşteptat!

Oricare ti-ar fi planurile pentru Ziua indragostitilor (cum ar fi sa o ignori, daca nu rezonezi cu aceasta sarbatoare), Cosmosul poate avea alta opinie. Marte si Uranus isi unesc fortele pentru a crea scantei si atractii subite tocmai la timp pentru zilele de sarbatorire a iubirii.

Planetele acestea se misca asa de repede incat nu ai cum sa vii cu scuze ci doar sa accepti si sa te supui!

Totodata, este o zi in care Uranus in Berbec (sunt ultimele saptamani ale sale aici) poate veni cu un mesaj important, menit sa iti schimbe viata. Poate e ceva cu care ai cochetat de cativa ani iar azi, gratie energiei lui Marte, prinde forta sa se intample. Te asteapta o lume noua, asta transmite Uranus ! Iar curajosul Marte in Berbec pentru ultima sa zi aici te ajuta sa iti revendici ceea ce te asteapta. Nu e momentul sa iti fie frica ci sa iti asumi viata.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Aceasta este o etapa culminanta pentru tine. Toate ciclurile anuale pe care le-ai parcurs ating un punct critic. Te poti simti fie ca si cum esti in varful unei mari victorii sau a unei mari infrangeri. In ambele cazuri, este important sa privesti totul cu atitudinea de a sarbatori pana unde ai ajuns in calatoria ta. Fa schimbari acolo unde este necesar si continua sa iti reevaluezi progresul peste cateva luni.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Oameni agresivi ar putea interfera cu planurile tale azi, deci nu te supara daca lucrurile nu ies exact cum ai dori tu. Lasa asta sa fie un bun exercitiu prin care sa inveti cum sa gandesti si sa actionezi pe propriile tale picioare. Tine minte ca poti juca acest joc la fel de bine ca altii. Da si tu inapoi o surpriza neasteptata asa cum primesti si vezi cum reactioneaza aceste persoane. Poate ca poti invata ceva de aici.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este greu sa iti mentii echilibrul atunci cand o mare piatra cade pe unul din talerele balantei. A rezolva problema nu e asa de dificil precum crezi, pentru ca piatra a cazut aici ca un mare cadou. Desi ar putea parea socant la inceput, exista un mesaj important in aceasta surpriza. Partea mai provocatoare este sa iti dai seama care este beneficiul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO