Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 1 MARTIE 2019. Start şocant de primăvară de la Venus şi Uranus

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de VINERI 1 MARTIE 2019; vine, vine primăvară și nu oricum ci direct cu șocuri în iubire și relații, total imprevizibile desigur, din pricină cuadraturii lui Venus cea armonioasă și frumoasă cu rebelul și neliniștitul Uranus !

RomaniaTV.net
28 feb. 2019, 21:02
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 1 MARTIE 2019. Start şocant de primăvară de la Venus şi Uranus

Venus face acest aspect cu Uranus in Berbec fix inainte sa intre azi in Varsator si cu doar cateva zile inainte ca Uranus sa intre in Taur pana in 2026 unde ne va cam zdruncina conceptii si abordari despre bani.

Venus este in cuadratura cu Uranus in Berbec PENTRU ULTIMA DATA IN SECOLUL 21 si ne ofera o mai mare libertate personala in relatii ! A fost o calatorie lunga de 7 ani cu Uranus in Berbec care ne-a invatat pe fiecare in parte independenta. Venus si Uranus au o ultima lectie pentru tine azi, asa, sa te socheze in afara zonei de confort !

Venus si Uranus nu accepta nici urma de compromis de la libertatea pe care o ai si meriti ! Atitudinea cea mai potrivita in orice tip de relatie este cea fara de lanturi, legaturi, atasamente. Poti gestiona asa relatiile ? Nu doar ca acest lucru face Uranus lui Venus, dar Venus se muta in Varsator unde cuvintele cheie sunt libertate si lipsa de obligatii. Iata o mare schimbare de macaz mai ales pentru cei ce nu agreaza acest mod de derulare a unei relatii.

Cu rebeliunea activata, Venus se muta in Varsator unde are tot timpul din lume, pana pe 26 martie, sa se bucure de noua sa libertate proaspat descoperita. Ce sa faci cu tine insuti acum ? Lucreaza toata luna martie la tot ce inseamna prietenie, inclusiv cu persoana iubita.

Venus in Varsator plaseaza prietenia mai presus de orice forma posibila de iubire si ii place sa mentina lucrurile curate si sa fie brat la brat cu celalalt, in totala egalitate de drepturi si libertati. Fara indatorari, fara sentimentalisme si emotii deranjante. Daca nu te deranjeaza si chiar urmezi aceasta energie, relatiile vor deveni chiar cool si relaxate si vei fi mult mai cerebral decat emotional cand vine vorba de iubire.  

Iata ce inseamna pentru zodia ta Venus in Varsator ! 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca te intalnesti astazi cu persoana pentru care iti bate inima mai tare, atunci asteapta-te la neasteptat. Actuala configuratie planetara inseamna ca efectiv orice se poate intampla. Oricum, sa stii ca aceasta imprevizibilitate nu este o influenta de care sa te temi, chiar ar putea sa iti serveasca spre a lumina o situatie sau sa fii in postura de a face cunostinta cu prieteni noi foarte placuti. Poti avea parte de picanteria de care aveai nevoie in viata ta.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Alinierea planetara a zilei de azi aduce cu ea o oportunitate chiar delicioasa ce te indeamna sa actionezi putin nebuneste si sa fie si un lucru bun. Experimenteaza orice e nou in toate domeniile ca astfel sa aduci o schimbare pozitiva in viata ta de amor sau in orice relatie. Transforma-ti  hainele si stilul de par, abordarea si atitudinea. Orice care ti se pare limitativ sau restrictiv trebuie sa fie subiect de reflectat. Este timpul pentru o revolutie personala.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Alinierea planetara de astazi te sfatuieste sa fii prudent inainte sa te arunci cu toata inima intr-o anumita relatie. S-ar putea sa fie dificil sa aduni si intelegi semnalele corecte sau poti confuza tu pe ceilalti lansand o semnificatie diferita decat ceea ce intentionai. Dar bucura-te de romantismul unei situatii in timp ce iti mentii ferm picioarele pe pamant.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO