Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 4 IANUARIE 2019. Weekend special cu Mercur şi Soare în Capricorn. Idei noi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 4 IANUARIE 2019; incepe primul weekend 2019, un weekend special in care se intampla multe evenimente astrale. Maine Mercur intra in Capricorn, acolo unde e si Soarele. Aceasta este o veste buna, primim ajutor pe zona de ganduri organizate si vorbe eficient tintite pentru planurile noastre profesionale, in special.

RomaniaTV.net
03 ian. 2019, 20:38
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 4 IANUARIE 2019. Weekend special cu Mercur şi Soare în Capricorn. Idei noi!

Duminica 6 ianuarie este dublu eveniment : Uranus cel rebel si imprevizibil iese din retrograd iar Luna este Noua in Capricorn dar si insotita de prima eclipsa 2019.

Este vorba de eclipsa partiala de Soare in Capricorn. 

Insa pana maine si poimaine, avem ziua de azi. Iar azi avem parte de o zi de Vineri inspirata de energii speciale. Mercur este in trigon cu Uranus si putem primi surprize minunate care sa ne hraneasca celulele creierului. Poate un moment de aha sau o clipa cand iti pisa fisa si se aprinde becul ?

Pe de alta parte, Venus se armonizeaza cu Nodurile Lunare, ajutandu-ne sa fim in locul potrivit la momentul potrivit ca sa intalnim o persoana potrivita ce e menita a fi intalnita. Mai departe depinde de fiecare ce facem cu respectiva sincronicitate. 

Soarele si Neptun sunt in sextil, iar dragostea este in aerul rece de ianuarie. Inspiratia curge spre tot ce e artistic si magie. 

Luna se muta in Capricorn. In doua zile va fi Luna Noua, un nou inceput, noi mesaje importante. 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai fost cam confuz in ultimul timp pentru ca te indoiai daca strategiile pe care le-ai avut in viata profesionala vor aduce satisfactii si dividende. Nu te teme. Vei incepe sa realizezi ca ai avut dreptate tot acest timp, ai facut bine ce ai facut si meriti sa culegi roade ! 

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Simti nevoia sa iesi cu prietenii si sa te simti bine. Este totusi Vineri, de ce nu ? Incearca insa sa iti controlezi temperamentul in orice conversatie ar avea loc. Nu insista ca opinia ta este singura care merita a fi ascultata si nu te lasa nici manipulat. Doar asa te poti simti bine. Dupa amiaza, vei realiza ca ai sustinatori pentru ideile tale si vei arata altora cine esti tu de fapt.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te simti cam introvert astazi si ai zero apetit pentru orice. Nu te ingrijora. Pofta ta pentru viata se va reintoarce curand. Intre timp de ce sa nu iti pui treburile in ordine ? Poate fi o zi buna pentru a incheia anumite socoteli vechi si chiar sa ai o oportunitate interesanta la munca.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO