Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 7 DECEMBRIE 2018. Luna Nouă în Săgetător e azi!

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de VINERI 7 DECEMBRIE 2018; bun venit, Luna Nouă în Săgetător! Astăzi avem ultima Luna Nouă a acestui an și este una specială, magică și plină de oportunități ! Ea ne aduce un nou început pentru Săgetători și pentru toate semnele zodiacale. Nu doar că este prima Luna Nouă pe care o avem după aproape un an de astre retrograde – o data cu ieșirea lui Mercur și Chiron din retrograd zilele trecute, nu mai avem niciun astru retograd la acest moment – dar ea este și aproape de norocosul Jupiter în Săgetător, aducând noroc și speranțe proaspete pentru toți.

06 dec. 2018, 21:24
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 7 DECEMBRIE 2018. Luna Nouă în Săgetător e azi!

In sfarsit, avem parte de un nou inceput cu noroc !

Cele mai luminoase lucruri sunt sadite uneori in intuneric, cand nimeni nu se uita, deci asa se intampla si cu aceasta Luna Noua norocoasa in Sagetator. S-au intamplat asa de multe in ultimul timp, Mercur a reinceput miscarea directa, Neptun ne-a cam bagat in ceata, deci nu ar fi de mirare sa ratam acest start special si proaspat care ne paveaza drumul pentru noi intamplari minunate in viata. Ia-ti cateva minute si simte magia. Esti, in sfarsit, pregatit sa pasesti intr-un nou teritoriu si sa iti manifesti visele pe o noua panza de pictat pe care acum o vei picta dupa inima ta ! 

Afla ce iti rezerva Luna Noua in Sagetator de maine in functie de zodie AICI, precum si cum iti va fi weekendul in Horoscop weekend 7-9 decembrie AICI. 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :    

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi ai putea primi ocazia sa calatoresti in jurul lumii si sa vizitezi palate fabuloase si experiente de o iubire infinita si toate acestea pe gratis ! Acesta ar putea fi numit un test de sensibilitate in universul lui Walt Disney, respectiv sa iti imaginezi cum ar fi si sa simti pe pielea ta aceasta experienta a imaginatiei. Sigur ca stii ca lumea fantasticului este pentru Mickey Mouse dar nimeni nu te impedica sa visezi. Fa-o in stil mare. Azi plantezi semintele pentru viitoarea ta realitate.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi vei pluti. Poate nici nu ai chef sa vorbesti, esti mai somnoros si starea ta este mai visatoare. Ok, perfect ! Mergi inapoi in povestile tale, mai trage un pui de somn daca poti si fa cat mai putine actiuni posibil, pentru ca de fapt asta vrei sa faci. Nu te ingrijora, aceasta perioada va trece si vei reveni la munca ta. Si stii ceva ? Nu esti singurul asa. Se intampla tuturor din cand in cand.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Azi poti fi intr-o dispozitie mai ciudata. De real, lucrurile au mers usor in ultimele zile dar ai grija sa nu te lasi amagit de asta. Ramai in stare de alerta si fii atent la comportamentul pe care il ai fata de partenerul tau. Atitudinea sa iti poate displacea dar de fapt tu esti cel desprins de realitate si de relatie. Stai departe de orice te poate provoca care poate exploda intr-o cearta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.