Horoscop zilnic JOI 15 martie 2018. Atenţie la emoţiile puternice şi la conflicte!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru JOI 15 martie 2018. Saptamana trecuta, Jupiter a devenit retrograd si va fi asa pana in iulie. Dar acesta nu este singurul tranzit major al lunii martie. In aceasta saptamana, Marte intra in Capricorn pentru sase saptamani, ceea ce va face ca toate semnele zodiacale sa ia tot ce spun mai in serios decat de regula. Deci nu faceti promisiuni pe care nu le puteti tine.

14 mart. 2018, 21:16
Horoscop zilnic JOI 15 martie 2018. Atenţie la emoţiile puternice şi la conflicte!

Sambata 17 martie, are loc Luna Noua din Pesti. Aceasta Luna Noua va aduce energia proaspata a unui nou inceput – generat si de energia sosirii primaverii, alt nou inceput – dar ne va expune si in fata unor rani dureroase datorita alinierii apropiate de micuta planeta Chiron, supranumita si Vindecatorul de rani.

O Luna noua reprezinta finalul unui ciclu si inceputul altuia nou cu durata de 28 zile. Luna Noua aduce o portie de vigoare, energie si initiativa atat de benefica. Dar, ca la orice inceput, este nevoie mai intai de un final.

In astrologie, planetele si corpurile ceresti sunt considerate fiinte energetice ce afecteaza viata si stadiile de evolutie ale oamenilor de pe Pamant. Fiecare planeta este asociata cu o calitate fizica, emotionala si mentala. Amplasarea planetelor si distanta lor fata de Pamant sunt factori importanti ce determina calitatea si intensitatea influentelor lor. 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Energiile zilei de astazi vor agita emotiile tuturor. Evita sa te implici in conflicte. Daca ceri sfatul cuiva, este posibil sa nu iti convina ce auzi. Este mai bine sa tii totul pentru tine cat de mult poti astazi si sa petreci timp singur seara cu o carte bune. Totul va fi mult mai calm a doua zi. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Da, poti fi mandru de tine. Chiar te pricepi si esti bun in ceea ce faci. Te-ai dedicat sa iti extinzi priceperea si abilitatile si se vede. Prietenii si rudele pot veni la tine pentru un sfat si pe buna dreptate. Incearca insa sa nu ti se urce la cap. Este usor sa cazi in capcana. Trebuie sa iti continui drumul pregatirii cu viteza inainte ca sa mentii ceea ce stii acum. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi este o zi minunata in care sa te inconjori de cei pe care ii iubesti cel mai mult. Reuneste-te cu familia sau cu prietenii, purtati conversatii ce va stimuleaza la o portie de mancare buna. Cu toate acestea, te poti simti putin trist la un moment dat, fiindu-ti dor de cineva care nu este cu tine. Concentreaza-te pe prezent si pe cei ce sunt acum aici. Esti inconjurat de iubire si asta vei avea parte in continuare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO