Horoscop zilnic JOI 19 IULIE 2018. Atenţie, criză la relaţii!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 19 iulie 2018 pentru fiecare zodie. Este primul patrar de Luna care e in Balanta azi, deci pregateste-te pentru actiune, tot pe directia relatiilor. Toata agitatia din lume se poate dezlantui inainte sa fie ora miculu dejun, insa putem sa depasim tot ce este pe rol cu conditia sa vrem si sa ne straduim, nu sa ne plangem.

18 iul. 2018, 19:45
Horoscop zilnic JOI 19 IULIE 2018. Atenţie, criză la relaţii!

Relatiile pot fi intr-o situatie de criza insa Mercur poate ajuta sa indulceasca lucrurile sprijinindu-ne sa folosim cuvintele potrivite in situatii potrivite, dar nu inainte de a simti presiunea. Luna este in patrar cu Pluto de dimineata si sentimentele pot fi intense si adanci. Este cineva care iti forteaza mana? Te simti luat de fraier cumva? Dar poate tu ai intentii ascunse sau duplicitare si tinzi sa convingi pe cineva de ceva din acest motiv…

Trebuie sa ajungi la o intelegere dar nu este usor
Tot astazi, gratie lui Mercur in sextil cu Luna, putem avea gura sloboda. Este un lucru bun sau rau ? Depinde. Poate fi o oportunitate sa rostesti ceea ce gandesti si sa iti trimiti ideile spre altii. Macar asta poate initia un anumit fel de negociere sau poate aduce niste informatii la lumina care pot ajuta luarea unei decizii.

Poti merge pana acolo incat efectiv sa iei o persoana si sa o pui sa se aseze fata in fata cu tine si sa nu va ridicati pana nu ajungeti la o intelegere. Fii ferm si hotarat! Tine minte totusi, Marte va fi curand retrograd iar eclipsele verii sunt active, deci cel mai bine acum este ca doar sa faci actiuni ce sa indrepte lucrurile intr-o relatie. Nu este momentul sa deschizi noi fronturi.

Citeste aici Horoscop weekend 20-22 iulie 2018. Intre doua eclipse, traim misterul Lunii in Scorpion!

Iata horoscopul zilei de JOI 19 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Cum te impacteaza eclipsele verii 2018 in functie de zodie citeste aici.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te poti simti pierdut si oarecum deprimat astazi. Asta te ajuta sa te indrepti mai mult spre spiritualitate. Iti vei dedica mai mult timp meditatiilor si te vei ruga mai mult. In ciuda circumstantelor, astrele iti preconizeaza o situatie financiara foarte buna azi.  

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi este o zi in care esti foarte focusat si planificat, practic si orientat pentru a-ti stapani bine afacerile si treburile profesionale de rezolvat. Esti in stare sa identifici cea mai buna strategiei si curs de actiune necesar situatiilor. Azi vei performa ca un specialist ce esti, ca un expert si nu vei esua sa realizezi orice esti setat sa faci. Poti lua chiar si proiecte si sarcini noi azi.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi va fi o zi de bucurie, fericire si intalniri placute pe planul de acasa. Vei incerca sa petreci mai mult timp cu copiii tai si vei participa cu entuziasm la imbunatatiri domestice. Vei fi in stare si dornic sa rezolvi aspecte amanate acasa, devenind interesat in mod inteligent de ele. Este si firesc sa fie asa, bateriile ti le incarci acasa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO