Horoscop zilnic Luni 16 Martie 2015: Schimbări majore la zodia Săgetător

Horoscop zilnic, LUNI 16 Martie 2015! Leii sunt optimiști chiar dacă sunt presați de dificultăți, iar Săgetătorii fac schimbări majore în program.

RomaniaTV.net
15 mart. 2015, 10:01
Horoscop zilnic Luni 16 Martie 2015: Schimbări majore la zodia Săgetător

Horoscop zilnic berbec Luni 16 Martie 2015

Astrele sporesc abilitățile dumneavoastră și vă infuză entuziasm pentru a continua lupta cu noile obiective. Mai mult decât atât, ați putea fi forțat să faceți o cheltuiala inevitabilă. În dragoste, puteți trăi o serie de experiențe foarte intense cu cineva pe care tocmai l-ați întâlnit, scrie Bewoman.ro

Horoscop zilnic taur Luni 16 Martie 2015
Următoarele activități pot fi legate de unele călătorii. Veți putea avea șansa de a participă la evenimente în locuri îndepărtate și veți cunoaște oameni importanți din spațiul de lucru. În dragoste, este posibil ca persoana iubită să aibe nevoie de ceva timp pentru a se adapta la noile circumstanțe.

Horoscop zilnic gemeni Luni 16 Martie 2015
Dacă dispuneți de un capital mic, puteți începe o afacere sau puteți face o investiție modestă, dar promițătoare. Dacムsunteți în căutarea unui loc de muncă, vi se poate oferi ceva în zona comercială. Evitați alimentele prea dulci dacă țineți la sănătatea dvs.

Horoscop zilnic rac Luni 16 Martie 2015
Trebuie să modificați sau să regândiți unele dintre strategiile de a realiza obiectivele de lucru sau de carieră. Mai mult decât atât, ați putea începe un proiect comercial cu oamenii din jurul dvs. În dragoste, partenerul va cauta sprijinul dumneavoastră și să înțeleagă o dificultate.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro