Horoscop zilnic LUNI 23 IULIE 2018. Bun venit in zodia Leului!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 23 iulie 2018 pentru fiecare zodie. Bun venit in sezonul Leului timp de o luna de zile, timp in care Soarele stationeaza la el acasa, in zodia sa preferata, zodia Leului pe care o si guverneaza. Ce ne da tuturor Leul cat timp traim sub influenta lui? Ne da putere, valoare, stralucire, incredere, demnitate, atitudine de lider, forta.

RomaniaTV.net
22 iul. 2018, 20:13
Horoscop zilnic LUNI 23 IULIE 2018. Bun venit in zodia Leului!

Soarele este planeta energiei, vitalitatii si a constiintei divine. Leul este semnul creativitatii si a iubirii de viata. Sigur ca Leii vor beneficia cel mai mult acum, dar indiferent in ce zodie esti, vei simti pe pielea ta schimbarile din timpul tranzitului Soarelui in Leu. Soarele te va umple de energie, pasiune, creativitate si stralucire.

Iata horoscopul zilei de LUNI 23 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:
 
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este bine sa fii foarte prudent astazi, ti se recomanda. Rezultatele unei munci sustinute si intinse pe o lunga perioada de timp ar putea fi anulate de o singura decizie impulsiva. Dupa o dimineata stresanta, tot ce ti-ai dori este sa petreci timp cu copiii, jucand jocurile lor copilaresti sau sa te relaxezi departe de orice sursa de agitatie.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Nu tot ce va fi astazi va fi perfect, dar sunt si asemenea zile. Desi vei naviga usor prin intreaga zi, tot pot aparea diverse probleme inerente. La nivel profesional nu esti dispus sa faci fata acum obstacolelor sau dificultatilor. Relatiile cu parintii pot avea o ciudatenie sau tensiune in ele. Respecta-le punctul de vedere si dorintele si la nevoie cere-ti scuze.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Sefii iti pot da sarcini noi sau daca esti propriul sef, iti vei gasi noi sarcini de facut. Stresul de peste zi insa se va transforma pana la finele zilei intr-o stare de jubilare, pentru ca esti mandru de rezultatele tale. Primesti si sfatul sa amani cateva zile orice licitatie pentru anumite oferte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.