Horoscop zilnic MARŢI 10 aprilie 2018. O zodie are preocupări legate de bani!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru MARTI 10 aprilie 2018, a doua zi din saptamana 9-15 aprilie in care se pregatesc sa ne influenteze patru evenimente astrale speciale impreuna cu Luna Noua din 16 aprilie.

09 apr. 2018, 19:08
Horoscop zilnic MARŢI 10 aprilie 2018. O zodie are preocupări legate de bani!

Aceasta saptamana ne da ocazia sa ne bucuram de afectiune si fantezie, de creativitate si de determinarea de a merge mai departe cu forta si tenacitate. Dar ce se intampla daca mergem prea departe pentru ce ne dorim ? Atat timp cat ce vrei este ce vor si altii, vei ajunge cu siguranta acolo. Insa daca ceea ce vrei tu este in opozitie cu ce vrea lumea, poti intalni ostilitate.

Desi stim in teorie acest lucru, totusi atunci cand vrem ceva cu adevarat se pare ca uitam despre acest mare adevar. Aceasta saptamana ne testeaza puterea interioara. Da, poti obtine tot ceea ce vrei iar astrele te sustin, dar este posibil sa fie nevoie sa platesti un pret. Cat de departe este „prea departe”? Aceasta este intrebarea pe care sa ti-o pui acum. 

Iata HOROSCOPUL SAPTAMANAL 9-15 aprilie, cu patru evenimente mari astrale si influentele lor!  

Cum se anunta ziua de luni in functie de zodia ta? 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Din cand in cand, iti face bine sa te simti sub presiune pentru ca aceasta stare iti scoate la iveala cel mai mare potential. Iti vei ului colegii si cunostintele cu munca facuta. Cu toate acestea, rezultatele nu se potrivesc inca cu asteptarile tale. Ai rabdare, niciun rezultat nu apare peste noapte. Fii perseverent si vei culege roadele! 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In aceasta zi, esti predispus sa faci cheltuieli mari si fara rost. Vei avea tendinta sa fii mai extravagant decat iti este felul. Ceva anume iti declanseaza aceasta stare. Recomandarea este sa fii cat de strans la punga poti. Evita sa cumperi compulsiv lucruri ce nu iti sunt necesare. Gandeste-te de doua ori inainte sa platesti. Poate este o idee buna nici sa nu te duci la malluri sau alte centre comerciale azi. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi esti intr-o stare de preocupare fata de o situatie financiara. Vei incerca sa reduci cheltuielile si sa cresti veniturile, dar circumstantele sunt de asa natura incat inca mai ai de cheltuit. Asadar, iti poti petrece ziua intr-o jonglerie financiara. Mentine echilibrul bugetului, fara sa renunti sa cumperi ce este nevoie, insa cu prudenta si eficienta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO