Horoscop zilnic MARŢI 12 MAI 2020. Noi mişcări astrale într-o săptămână majoră

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 12 MAI 2020; Mercur este proaspat instalat acasa in Gemeni unde va sta pana la finele acestei luni si unde este cel mai comunicativ posibil, deci la fel si noi. Azi, Mercur este in trigon cu Saturn care de ieri este retrograd, iar Marte planeta actiunii si energiei, este in trigon cu Nodul Nord proaspat mutat in Gemeni pentru 18 luni, apoi va intra in zodia Pesti. Sunt vesti mari, miscari importante ce aduc actiuni majore, decizii si vesti.

11 mai 2020, 19:45
Horoscop zilnic MARŢI 12 MAI 2020. Noi mişcări astrale într-o săptămână majoră

Mercur si Saturn au astazi, prin trigonul format, un singur scop : sa ne dea ghidari clare, sa comunicam mesaje (Mercur) de responsabilitate (Saturn), despre reguli si reglementari care sa functioneze cel mai bine pentru noi. Avem ocazia sa ne definim niste parametri sau sa ii acceptam pe cei definiti de altii.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Creativitatea ta este in floare si poti participa cu idei bune in activitatea unui grup. Orice faci va fi stimulant de ambele parti, chiar daca stati fiecare in spatele unui ecran si sunteti in parti opuse de oras sau glob. Canalizeaza-ti intreaga energie si entuziasm in aceasta directie. Poate fi forma cea mai apropiata de parterneriat pe care o poti avea acum intr-o lume asa de distantata social. Savureaza senzatia iar recompensele vor veni si ele la un moment dat.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Poti planifica linistit sa gazduiesti o intalnire sociala la tine in casa, curte, balcon prin zoom sau orice alta aplicatie intrucat astrele favorizeaza aceasta socializare virtuala. Important este sa nu simti dezamagire pentru ca exista aceasta izolare personala. Intr-una din zilele ce vor veni stii bine ca vom putea cu totii sa impartasim imbratisari si mese delicioase in companii minunate.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi ai putea petrece timp socializand placut si efervesent cu prieteni sau vecini atat cat se poate, esti in acea stare buna pentru asa ceva. Si unele cumparaturi de munca pot fi necesare, dar fii prudent cu bugetul. La un moment dat, si comunicarea telefonica cu cineva de care nu mai stiai demult este posibila. Multe conexiuni sunt in carti, bucura-te de ele daca ai ocazia sa le traiesti.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.