Horoscop zilnic MARŢI 7 IANUARIE 2020. Lasă-te inspirat într-o zi benefică!

Horoscop zilnic MARTI 7 IANUARIE 2020; saptamana aceasta este intensa in astrologie, mai ales de vineri pana duminica, cu trei foarte mari evenimente cat un monument. In asteptarea eclipsei totale de Luna plina in Rac, a iesirii lui Uranus din retrograd dar si a conjunctiei Saturn-Pluto 2020, astazi avem un frumos si visator sextil intre Soare si Neptun.

06 ian. 2020, 19:27
Horoscop zilnic MARŢI 7 IANUARIE 2020. Lasă-te inspirat într-o zi benefică!

Este ziua sa fim inspirati dar si pragmatici. Lasa-ti imaginatia sa zburde si fa pasi spre ce visezi dar intr-o lume foarte reala. Treci de orice dificultati cu inspiratia ce vine sa te ajute.

Este si pacat sa irosesti atata bunatate de energie astrala.

Soarele este in Capricornul cel pragmatic unde e focusat pe treburi de facut, mai ales ca traim o saptamana istorica si sunt anumite miscari cheie de facut. Dar nu uita sa iti asculti intuitia ce iti va vorbi prin Neptun si acest sextil. Respira profund, fa liniste in mintea ta si primeste mesajele.

Luna e in vorbaretul Gemeni, cu cateva zile inainte de eclipsa sa de Luna plina, si sunt multe idei briliante in aer ce zboara ca licuricii. Prinde si tu una! Este o zi buna de socializat cu altii.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Se anunta o zi plina de contemplari pentru tine. Se poate sa fii interesat de anumite schimbari fie in planul locuintei fie in cel al jobului. Nu te impotrivi pentru ca merita sa accepti schimbarea. Poti primi un ajutor valoros de pe urma unei comunicari cu cineva ce iti doreste binele de mult timp.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi vei avea o interactiune semnificativa care poate lua orice forma, de la o confruntare pana la ceva mult mai bland. Insa orice ar fi, iti va oferi multa marfa de gandire si te poate tine ocupat mental toata ziua. Este cazul sa realizezi ca obsesia despre un gand nu este cea mai de folos atitudine. Invata sa te desprinzi de ea. Se numeste putere.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Vesti despre un castig financiar iti pot bucura ziua dar si pe a celor dragi. Exista un aer astral care anunta ca lucrurile se vor intoarce pozitiv pentru tine. Iesi, cunoaste oameni, discuta cu ei, accepta noile oportunitati ce vin din asocieri ce se anunta benefice pe termen lung. Modul tau de gandire poate aduce schimbari benefice in familie si casa.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.