Horoscop zilnic MIERCURI 12 SEPTEMBRIE 2018. Două tranzite majore cu efect important!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 12 SEPTEMBRIE 2018, o zi speciala cu doua tranzite speciale despre care trebuie sa stim si sa le folosim in beneficiul nostru!

11 sept. 2018, 19:27
Horoscop zilnic MIERCURI 12 SEPTEMBRIE 2018. Două tranzite majore cu efect important!

Mai intai, astazi, Venus (acum in Scorpion) este in opozitie cu rebelul Uranus (acum in Taur). Acesta este un tranzit FOARTE important pentru ca dura mult – pana la inceputul lui decembrie! Va mai reveni si a 2 a dar si a 3 a opozitie intre aceste doua planete, dar cand Venus va fi inapoi in Balanta (pentru ca in curand va intra retrograd) si Uranus inapoi in Berbec (pentru ca este inca retrograd).

Acest tranzit este important pentru ca aduce libertate si eliberare in cadrul relatiilor si iti va schimba complet viziunea despre dragoste si relatii. De regula, acest tranzit dureaza aproximativ 5 zile, insa acum va dura aproape 3 luni! 

Asadar, vezi ce se intampla in jurul acestei zile si dupa ea, vezi ce teme ies la iveala, ce mesaje primesti.  

Astrologia este un instrument foarte util pentru constientizare. Daca intelegi ce se intampla si de ce, care este imaginea mai mare si de ansamblu, viata iti devine mult mai plina de sens.

In al doilea rand, un alt tranzit major al anului are loc tot astazi, anume Jupiter este in sextil cu Pluto. El aduce succes urmare a unei schimbari pozitive. Nu trebuie sa fortezi schimbarea sau sa reactionezi la schimbari neasteptate. Este vorba de o dezvoltare naturala din viata ta asociata cu mai multa putere si influenta, crestere spirituala si personala si avans profesional. Sunt forte puternice ce lucreaza in culise sa te sustina la un nivel mai ridicat. Ai putea fi promovat la munca intr-o pozitie de lider. Investitiile tale pot cunoaste o crestere sau poate vei initia o schimbare pozitiva in viata ta.

Lasa-te purtat de val, vezi ce oportunitati iti apar in cale si profita din plin de ele.  

Este un timp bun si plin de potentiale satisfactii in ceea ce vrei sa realizezi. Mai este posibil ca viata sa iti fie transformata de o persoana cu putere si influenta. Poti veni in contact cu un lider carismatic care va avea o influenta profunda pentru directia vietii tale.  

Horoscopul saptamanii 10-16 septembrie este aici

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MIERCURI 12 SEPTEMBRIE 2018

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te poti surprinde gandindu-te la urmatoarea vacanta pe care sa o iei pana la finele acestui an. Oricum ai muncit mult in ultimele luni si simti ca meriti o pauza. Simti nevoia sa faci ceva diferit de standard, poate sa calatoresti intr-o tara straina asociata cu o traditie spirituala puternica. Te simti apropiat de cei dragi si optimist despre viitorul tau. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Sanatatea ta ar trebui sa fie in forma maxima azi. Te simti puternic fizic, emotional si spiritual si pregatit sa te manifesti cu toata puterea ta interioara. Este posibil ca prin vise sa eliberezi traume vechi si sa mergi mai departe. O intelegere mai mare a nevoilor si dorintelor altora iti va imbogati relatiile. Bucura-te de succesul recent, continua asa cum esti si traieste frumos aceasta zi. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Tu esti bun in a negocia si a avea de-a face cu altii, dar astazi esti si mai bun. Intuitia iti este puternica si poti intelege instinctiv gandurile altora, sentimentele, nevoile si dorintele lor. Oferi cu bucurie din experienta, cunostintele si intelegerea ta. Asta te apropie de oameni care pot lucra cu tine pe multe nivele. Evenimentele sociale iti pot aduce noi prieteni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO