Horoscop zilnic MIERCURI 17 OCTOMBRIE 2018. Rebeliuni, ritm rapid al zilei!

Luna se muta din seriosul Capricorn in rebelul Varsator in aceasta dimineata, deci sa ne asteptam si noi la o schimbare de ritm. Ai putea crede ca azi seamana cu ieri, dar nu este asa. Sunt posibile tot felul de situatii ciudate sa apara in scena.

16 oct. 2018, 20:03
Horoscop zilnic MIERCURI 17 OCTOMBRIE 2018. Rebeliuni, ritm rapid al zilei!

Capricornului ii place sa stea cu nasul in pamant si sa se concentreze pe a munci ca sa ajunga acolo sus unde si-a propus, insa Varsatorul refuza sa joace acest tip de joc al vietii. Ne putem astepta sa se rastoarne multe situatii.

In plus, Luna mai este si in cuadratura cu alt rebel celebru, Uranus, care este retrograd in Taur. Fie tu vei refuza sa joci dupa reguli, fie altcineva, cert este ca pluteste aceasta energie in aer. Numai plictisiti nu vom fi de actiunea ce se desfasoara!

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MIERCURI 17 OCTOMBRIE 2018 :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este o zi buna si un moment potrivit sa capeti control asupra unei situatii. Ai facut toate pregatirile si acum este timpul sa le pui in folosinta. Esti pregatit sa iti confrunti „inamicul” ochi in ochi. Ai incredere in pregatirea ta. Exista o alerta suplimentara care te ajuta sa te lupti in orice batalie. Esti foarte constient de energia din jurul tau, deci foloseste asta in avantajul tau ca sa simti terenul si lumea.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Sa nu fii surprins daca o solutie practica, de moda veche nu functioneaza astazi. Poate ca noile tehnologii electronice vor fi cele mai impresionante la acest moment. Acesta este cazul clasic cum o versiune noua si imbunatatita inlocuieste una lenta si veche. Oricum ai nevoie sa iti upgradezi sistemele si tu mai devreme sau mai tarziu, deci mai bine fa-o acum.  

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi ai putea sa te strecori prin multe lucruri de facut precum fulgerul. Exista o rapiditate suplimentara in pasii tai care te ajuta in fiecare sarcina de facut. Esti dispus sa te angajezi in orice activitate mai putin cea profesionala. Este complet de inteles. Te simti asa de bine sa socializezi dar stii ca e bine sa fie facuta mai intai munca. Doar in acest fel obtii cele mai bune rezultate. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.