Horoscop zilnic MIERCURI 22 AUGUST 2018. Cum îţi este ultima zi din Leu?

Astazi este ultima zi in care Soarele este in curajosul si solarul Leu.  Spunem cu totii la revedere zodiei Leului. Zilele insorite, neinfricate si cu ritm intens si rapid in care Leul ne-a condus si influentat s-au terminat.

21 aug. 2018, 19:28
Horoscop zilnic MIERCURI 22 AUGUST 2018. Cum îţi este ultima zi din Leu?

De maine ni se activeaza energia oferita cadou de zodia Fecioarei si vom beneficia cu totii de tot ce aduce bun in lume o Fecioara.

Unii oameni se vor bucura de energia mai lenta pe care Fecioara ne-o ofera. Leul ne-a mentinut un ritm rapid, ne-a indemnat sa ne facem mai multe planuri decat putem in mod normal duce si ne-a facut sa stoarcem la maxim fiecare moment, cat mai bine cu putinta.

nsa avem nevoie de pamant care urmeaza focului Leu, pentru ca pamantul ne ajuta sa ne impamantam mai bine energia. Prea mult foc duce la ardere si epuizare. Elementul pamant – in mod particular semnul Fecioarei – ne reaminteste sa avem grija de noi si sa ne vindecam orice rana cauzata de exagerarea din timpul focului Leului.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MIERCURI 22 AUGUST 2018 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cineva iti poate cere sa faci ceva cu care nu esti confortabil si daca este acest caz, cauza poate fi data de un unghi ciudat dintre Saturn cel sobru si un punct sensibil din semnul tau zodiacal. Oricare ar fi situatia, sa nu simti ca trebuie sa cedezi acestei solicitari. Desi pare ca un pas inapoi, a sta drept in fata a ce crezi tu iti poate intari reputatia. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Actuala configuratie stelara iti poate da indicii ca acum este cel mai bine sa mergi dus de val si de curentul vietii, chiar si daca asta inseamna sa mergi pe un drum ce te invita spre ceva diferit. Cu cat opui mai multa rezistenta, cu atat pierzi oportunitati care sunt menite pentru tine. In timp ce Luna formeaza o legatura azi cu Pluto si pare excelent sa dai drumul la sentimentele restrictive, este nevoie si de un efort constient ca sa le eliberezi. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O cale de a face progres este sa fii flexibil in legatura cu optiunile ce ti se deschid. Daca te decizi ca exista ceva ce nu poti realiza, este posibil ca anumite ganduri limitative sa te impedice sa avansezi. Mixul de energii ale momentului te inspira sa fii deschis spre inspiratie si idei creative care nu sunt ceea ce asteptai, poate, insa pot functiona foarte bine pentru tine. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.