Horoscop zilnic: MIERCURI 23 SEPTEMBRIE 2020. Ceva trebuie rostit! Azi aflaţi care vă sunt limitele

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 23 SEPTEMBRIE 2020. Mercur din Balanta face cuadratura cu Saturn din Capricorn si a venit timpul sa vorbesti serios. Ceva trebuie rostit. Cineva trebuie sa afle care ii este limita. Poate ca este prea furios si nu o vede. Poate ca este prea razvratit si o ignora intentionat. Dar trebuie sa afle unde ii este locul. Regulile sunt reguli, iar tu trebuie sa fii foarte clar asupra lor.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 20:00
Horoscop zilnic: MIERCURI 23 SEPTEMBRIE 2020. Ceva trebuie rostit! Azi aflaţi care vă sunt limitele

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este o zi creativa si pozitiva. Abordeaz aproblemele pe care le-ai tot amanat. Ai grija, insa, sa eviti excesele si extremele. Nu te suprasolicita!

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te simti entuziasmat si incurajat sa te concentrezi pe planuri mai bine. Te vei implica cu resursele tale alaturi de altii pentru a va maximiza potentialul. Oportunitatea e prea buna sa fie ratata, incurajand dezvoltari foarte potrivite cu inclinatiile tale naturale.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pot fi destul de multe lucruri ce chiar trebuie facute, insa poti la fel de bine tanji sa le lasi pe toate deoparte si sa te ratacesti intr-o carte buna sau un film. Nu ajuta niciodata sa te prefaci ca anumite aspecte nu exista, mai ales cand lasandu-le devin mai dificil de rezolvat. Fii curajos si clarifica orice dificultati inainte de a-ti dedica timp de relaxare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO