Horoscop zilnic pentru azi, SAMBATA 28 MARTIE. Trateaza-te regeste!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 28 MARTIE 2020.

RomaniaTV.net
27 mart. 2020, 21:15
Horoscop zilnic pentru azi, SAMBATA 28 MARTIE. Trateaza-te regeste!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Nu vei avea niciodata momentul perfect de a-ti deschide inima in fata partenerului de cuplu. Dar tot trebuie sa o faci, pentru ca altfel relatia nu poate supravietui. Daca esti singur, pune-ti zambetul pe fata. Chiar daca nu ti-l vede nimeni, o simte sufletul tau si iti schimbi dispozitia. Ai nevoie de asta.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Esti mai comunicativ decat de obicei. Spune ce simti, spune ce doresti, spune ce vise ai. Partenerul va fi incantat sa-ti cunoasca  gandurile pe care le tii ascunse uneori. Daca esti singur, fii vigilent. Poti gasi dragostea in mediul online, insa nu te lasa pacalit!

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Poate ca traversezi o perioada de confuzie, insa este o idee buna sa vorbesti deschis cu partenerul de cuplu. Spune-i ce crezi ca este in neregula si pune la cale remedierea situatiei. Haosul din mintea ta se poate reduce. Daca esti singur, nu este exclus sa fii contactat de o veche pasiune cu care ai ceva neterminat. Nu inchide usa comunicarii. Indiferent cum se termina povestea, iti poate face bine sa ai pe cineva cu care sa discuti in aceasta perioada de izolare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.