Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 20 OCTOMBRIE 2018. O zi pentru frecvenţa iubirii

Luna este in Pesti tot weekendul si astazi se armonizeaza cu planeta iubirii Venus care e retrograd pana pe 15 noiembrie. Pregateste-te pentru o sambata romantica sau macar conectata la frecventa iubirii.

19 oct. 2018, 19:52
Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 20 OCTOMBRIE 2018. O zi pentru frecvenţa iubirii

Luna ne formeaza aspecte planetare armonioase tot weekendul, usurandu-ne relatiile si canalizandu-ne intuitia si inspiratia creativa in cel mai bun mod posibil.

Multe se pot intampla bune pentru suflet in acest weekend cand vine vorba de dragoste si distractie.

Cat timp Luna este in Pesti. intotdeauna starea noastra este melancolica, meditativa, plina de compasiune si iertare. Cei ce sunt mai sensibili in fata emotiilor vor fi mai coplesiti de aceasta energie.

O stare de bine gasim daca ii ajutam pe altii, insa sa mentinem si granite sanatoase ca sa nu se profite de bunavointa noastra.

Ne este usor sa vedem binele din alt om si sa ii trecem cu vederea greselilor.

Orice faci bun pentru oameni acum, are reverberatii de iubire neconditionata si impacteaza mai mult ca oricand.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de SAMBATA 20 OCTOMBRIE 2018

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Fii atent la al saselea simti pe care il ai in caz ca vorbele cuiva nu iti suna drept adevar pentru tine. Daca ceva nu se simte ca fiind in regula, este nevoie sa explorezi ca sa vezi de ce. Detectivul tau interior poate gasi acum mai multe din motivele pentru care o persoana draga spune ceea ce spune. Dupa ce gasesti o explicatie solida, conecteaza-te prin inima ta la iubire fata de aceasta persoana, pentru a intari sau reface relatia.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Gratie tranzitului Lunii in Pesti, vei avea o ambianta foarte placuta in aceste zile. Iti poate fi usor sa ai incredere in altii si ei in tine, iar unele conversatii pot aduce apropiere profunda daca esti dispus sa iti lasi sufletul deschis. Totodata, te-ai putea pierde intr-o discutie care te duce spre fantezii dragi din visele tale.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ideile si viziunile tale au nevoie de energie ca sa fie realizate, iar cel mai bun lucru pentru asta este sa ingrijesti de sanatatea ta. Foloseste ziua de azi precum si urmatoarele drept bune oportunitati sa iei in calcul ce mancaruri iti plac si aduc stare de bine si care nu, ce tip de miscare fizica preferi si pe care nu, precum si ce alte rutine mai ai. Mergi pe ce este cu adevarat bine pentru tine, ca sa fii pregatit sa fii la cote maxime.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.