HOROSCOP ZILNIC VINERI 15 MAI 2020. Pluto ne susţine provocările

Dupa ce zilele trecute trei planete si-au inceput stationarea retrograda iar Mercur si Marte au schimbat zodia, astazi Soarele este intr-un trigon cu Pluto retrograd si este un lucru bun. Poate ca Pluto nu mai e considerata o planeta, dar are un rol si efect important asupra noastra.

RomaniaTV.net
14 mai 2020, 20:39
HOROSCOP ZILNIC VINERI 15 MAI 2020. Pluto ne susţine provocările

Azi este bland cu noi din pricina aspectului benefic cu Soarele si sopteste schimbari pozitive pentru noi, daca suntem dispusi si in stare de ele. Pluto ne da putere dar ne si testeaza ca sa vada daca o vrem sau

alegem sa jucam rolul celui slab. Pluto ne da energia, convingerea si abilitatea de a supravietui impotriva a tot ce pare a se opune. Evenimentele sunt impactante cand Pluto este implicat dar acum ne da tone de energie la dispozitie. De tine depinde sa o directionezi spre scopurile tale!

HOROSCOP ZILNIC BERBEC (21 MARTIE – 20 APRILIE)

Astazi esti teribil de ambitios in tot ce iti propui sa faci si in tot ce gandesti sa planifici pentru saptamana ce urmeaza. Pui lucrurile la punct meticulos si performezi impecabil. Cu toate acestea, ritmul de progres este similar cu ritmul sarpelui. Dar nu te necaji si nu iti pierde increderea, esti inconjurat de inecuvantari. Respecta ritmul Universului in care lucrurile se intampla.

HOROSCOPUL ZILEI TAUR (21 APRILIE – 21 MAI)

Agenda zilei iti este sa iti planifici proprii pasi viitori si puncte de atins si sa sarbatoresti un succes al cuiva apropiat. Gandurile iti sunt progresiste in afaceri sau in munca ta, iar orice plan faci acum devine o fundatie solida ca roca pentru viitorul tau. Intalnirile sociale si petrecerile te vor incanta, daca iti dai voie sa participi.

HOROSCOP AZI GEMENI (22 MAI – 21 IUNIE)

O aparitie din trecut poate deveni o cauza de ingrijorare pentru tine astazi. Vei mai fi preocupat de starea de sanatate a cuiva in varsta din familie ce se deterioreaza. Poti avea anumite cheltuieli din domeniul
medical. Insa a doua parte a zilei, ingrijorarile ti se mai inlatura din cauza energiei pozitive cu care esti inconjurat.

CITESTE CONTINUAREA PE SFATULPARINTILOR. RO.