Horoscop zilnic vineri, 21 august 2015 şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

O dinamica neobisnuita schimba cursul zilei pentru nativii mai multor zodii, pe fondul tentativelor lor sustinute de a-si apara timpul si spatiul personal, tot mai invadate in urma unor presiuni profesionale.

RomaniaTV.net
21 aug. 2015, 06:32
Horoscop zilnic vineri, 21 august 2015 şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop zilnic vineri, 21 august 2015 si pentru weekend

Berbecii se simt constransi, limitati, chiar cenzurati de normele de eticheta pe care se vad nevoiti sa le respecte. Acest fapt ii incomodeaza, generandu-le totodata o stare accentuata de irascibilitate. Desi incearca peste masura sa se controleze, nativii din Berbec risca sa dea in clocot in cel mai nepotrivit moment. Daca simt ca situatia ii depaseste, mai bine se indeparteaza din proprie initiativa. Altfel, risca sa strice o relatie construita cu greu, in timp.

TAUR – horoscop zilnic vineri, 21 august 2015 si pentru weekend

Taurii isi redemonstreaza propriul fel de a fi, mai cu seama in ceea ce priveste incapatanarea specifica nativilor acestei zodii. Taurii se vor trezi astazi in fata unui eveniment neasteptat care o sa ii forteze sa ia o decizie. Desi primesc sfaturi de la persoane cu adevarat binevoitoare din jurul lor, Taurii refuza orice idee contrarie parerilor lor si se arunca cu capul inainte. Daca nu manifesta mai multa deschidere mintala si sociale, nativii din Taur chiar risca sa regrete comportamentul lor de astazi.

GEMENI – horoscop zilnic vineri, 21 august 2015 si pentru weekend

Gemenii sunt puternic oscilanti astazi in preferinte. Acum le place o anumita idee, la scurt timp dupa le displace total. Aceasta atitudine oscilanta deranjeaza apropiatii din jurul nativilor din Gemeni, de la care asteapta mai mult constanta. Pe de alta parte, se stie prea bine ca numai constanta nu poti pretinde de la Gemeni, ei fiind vesnic aflati in cautarea unui nou motiv de distragere a atentiei.

RAC – horoscop zilnic vineri, 21 august 2015 si pentru weekend

In ciuda temperamentului foarte linistit de care dau deseori dovada Racii, in aceasta perioada pur si simplu fierb pe interior. Un eveniment foarte important ii va tulbura profund, scotandu-i din coconul lor de siguranta. Ar putea fi chiar cuprinsi de panica in fata unei schimbari majore. Desi dinamica se poate schimba de la un moment la altul, Racii s-ar putea linisti daca ar constientiza ca apropiatii lor ii sustin pe deplin.

LEU – horoscop zilnic vineri, 21 august 2015 si pentru weekend

Leii “miros” de la distanta furtuna care urmeaza sa vina in viata lor. Nativii acestei zodii par sa simta tensiunea din aer, fapt care ii face sa intre in alerta, sa fie in expectativa cu garda ridicata. Indiferent cate sprancene va ridica comportamentul lor, nativii din Leu reactioneaza potrivit pregatindu-se pentru schimbarile ce urmeaza sa apara.

FECIOARA – horoscop zilnic vineri, 21 august 2015 si pentru weekend

Fecioarele se desprind greu de un element, persoana sau circumstanta din trecutului lor din cauza comoditatii specifice zodiei. Insa, in ciuda rezistentei lor la schimbare, invariabil “noul” va intra si in viata Fecioarelor. In loc sa se comporte ca niste arici, mai bine isi deschid mintea si primesc cu optimism noile succesiuni de evenimente care asteapta nativii din Fecioara.

Continuarea pe Lyla.ro.