Horoscop Ziua Femeii 2019. Ce îşi doreşte partenera ta de la tine, de 8 martie, în funcţie de zodia din care face parte

Horoscop Ziua Femeii, dragoste. Ce își doresc femeile de la partener în funcție de zodie. Află horoscopul special de 8 Martie, dedicat femeilor.

06 mart. 2019, 06:35
Horoscop Ziua Femeii 2019. Ce îşi doreşte partenera ta de la tine, de 8 martie, în funcţie de zodia din care face parte

Pe 8 martie 2019 sărbătorim Ziua Femeii sau Ziua Internațională a Femeii, prilej numai bun pentru ca astrologii să ofere informații prețioase despre dorințele femeilor în funcție de semnul lor zodiacal, scrie virale.ro.

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Berbec

Femeia din zodia Berbec își dorește un un iubit în adevăratul sens al cuvântului, să-i fie confident, mereu gata să-i asculte doleanțele. Îi place să se simtă „dădăcită” de partener, deși asta poate părea un lucru copilăresc pentru un bărbat. Familia reprezinta totul pentru ea, motiv pentru care nu-și va ierta partenerul dacă o va trăda. Femeia Berbec nu trebuie să spună prea multe aatunci când își dorește ceva, expresia feței ei va vorbi de la sine.

Citeşte şi Luna Nouă PUTERNICĂ în Peşti pe 6 martie 2019! Ce aduce NOU? Ce efect are asupra zodiei tale?

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Taur

Femeia născută în zodia Taur iubește să-și împărtășească viața cu cei din jur și de aceea este foarte activă pe toate rețelele sociale. În plus, îi place să arate că relația ei de cuplu este perfectă, că este fericită și vrea ca lumea să știe acest lucru. De asemenea, îi place ca partenerul ei să o măgulească cu astfel de gesturi, să se mândreasacă oriunde și oricum cu ea. Femeia Taur este puternică și încăpățânată, dar familistă, astfel că, dacă îi faci micile mofturi, ai șansa să ai o căsnicie fericită tot restul vieții.

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Gemeni

Femeia Femeni nu este o singură femeie, ci două, trei, poate chiar mai multe, într-un singur corp. Este așadar o femeie complexă și are aceleași așteptări de la partener. Vrea ca iubitul să-i împărtășească pasiunile, să facă lucruri împreună, să aibă o viață intimă „sălbatică”. Dacă nu ții pasul cu ea, mai bine ești sincer și direct! Te va aprecia mai mult!

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Rac

Femeia Rac caută încrederea de la partenerul ei, deși, la înceout nu are așteptări prea mari. Este răbdătoare și știe cum să-și aducă partenerul în punctul în caer și-l dorește. Îi place să i se dezvăluie secrete ascunse și profunde, așa că dacă vrei să o faci fericită de Ziua Femeii nu ezita să-i spui unul, ce dorințe ascunse ai. Femeia Rac este cel mai greu de descifrat și de încadrat într-o categorie din tot zodiacul.

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Leu

Credința și loialitatea sunt calitățile pe care le caută la un bărbat nativa Leu. Ea are nevoie de cineva care este loial în relația de cuplu. Vrea să se simtă mereu iubită și apreciată, iar când nu o va face, va pleca, indiferent de circumstanțe. Femeia Leu este o adevărată fiară în pat, dar devine o pisicuță, dacă știi cum să acționezi. Ești pregătit?

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Fecioara

Femeia Fecioară iubește și vrea ca totul să fie perfect în jurul său. Îi place să mențină o relație cu cineva care îi poate provoca și recunoaște realizările în același timp. Este inteligentă, perfecționistă și sexy, dar trebuie să știi să o provoci. Se destinde atunci când îi faci declarații siropoase și nu se satură să asculte poveștile de dragoste cu final fericit.

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Balanță

Nativele Balanță sunt fermecătoare și atrăgătoare prin natură și de aceea sunt întotdeauna înconjurate de admiratori. Iar când se îndrăgostesc, totul se rezumă la vin, trandafiri, lumânări și cine romantice. Femeia Balanță este o justițiară înnăscută, așadar tot ce trebuie să faci, ca bărbat, este să nu o minți sau să o înșeli. Nu vei mai avea a doua șansă!

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Scorpion

Femeia Scorpion vrea mereu mai mult, adoră sexul și intimitatea, dar, în același timp, gelozia și posesivitatea sunt trăsăturile caracteristice ale acestei native romantice. Se spune despre femeia Scorpion că este cea pe care o doresc toți bărbații. Este cea mai senzuală din tot Zodiacul, așadar, cel care îi este partener are o sarcină grea. Trebuie să țină mereu apsul cu… concurența.

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Săgetător

Considerate spirite libertine, nativele Săgetător se tem de obligații și responsabilități. Îi este frică să nu fie rănită, deaceea se teme pentru responasabilități „pe viață”. Sarcina grea este așadar a bărbaților care le cer în căsătorie, aceștia trebuie să le câștige pe deplin încrederea, luptă grea în fiecare zi.

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Capricorn

Reprezentantele acestui semn zodiacal își iau viața în serios, muncesc foarte mult și sunt ambițioase. Femeia Capricorn nu se joacă de-a dragostea și ar fi bine să nu o faci nici tu. Așadar, arată-i mereu interes și seriozitate, ține-ți mereu angajamentele față de ea, mici sau mari. Așa o vei putea cuceri și îi vei arăta că o prețuiești.

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Vărsător

Femeile Vărsător sunt inteligente și creative, sunt în căutare de cât mai multă libertate și nu vor pe cineva care nu apreciază calitățile sale artistice. Femia Vărsător este energică, așadar e musai pentru partener să țină pasul cu ea. Nu va aprecia monotonia și nu va avea un iubit care să nu țină la stilul de viață sănătos. Preferă fibra musculară în locul „șunculițelor”, așa că ar fi bine s-o cucerești cu… un nou tip de exerciții pentru întărirea musculaturii!…

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Pești

Nativele Pești se iubesc mai mult pe ele decât pe ceilalți și trăiesc de cele mai multe ori într-o lume imaginară. Despre femeia din zodia Pești se spune că este plină de mister, iar în ochii ei vei găsi întotdeauna bunătate și blândețe. Este cea mai fermecătoare și seducătoare din întreg horoscopul. Caută să nu-i iei niciodată „strălucirea” prin minciuni sau alte acțiuni nedemne. Nu va accepta un partener dual.