Horoscop: Zodia care nu va iubi niciodată cu adevărat

Unele zodii nu sunt capabile de sentimente puternice de dragoste, iar zodia care nu va iubi niciodata cu adevarat va trece prin viata fara sa cunoasca sufletul pereche.

RomaniaTV.net
27 ian. 2017, 08:37
Horoscop: Zodia care nu va iubi niciodată cu adevărat

Iubirea nu este pentru toata lumea, iar una dintre zodii se bazeaza mereu pe ratiune si pe afectiune. Insa, de la acest pas si pana la dragoste adevarata este o cale lunga. Chiar daca iti declara dragostea in fiecare zi si ai impresia ca te iubeste cu adevarat, nativul acestei zodii poate manipula foarte usor sentimentele.

Citeşte şi  Horoscop: Care este cel mai enervant lucru la tine, în funcţie de zodie

Este expert in aceasta tehnica si stie sa te faca sa te simti cea mai importanta persoana din viata sa. Cu toate acestea, nevoia de afectiune este mult mai puternica decat nevoia de dragoste.

Meticulos si practic, nativul acestei zodii vrea sa fie in randul lumii, astfel ca are intotdeauna pe cineva alaturi. Poate fi incapatanat si ipocrit atunci cand alege cine sa ii fie alturi. Din cateva cuvinte, reuseste sa cucereasca pe cineva. Insa acest lucru nu este de ajuns, caci prinde foarte greu incredere in persoana de langa.

Citeşte continuarea pe Revista Teo