Horoscop: Zodia îţi spune cum îl convingi să te ia în căsătorie

Ce e mai frumos decât să ştii că ţi-ai întâlnit iubirea vieţii tale? Să ai parte de o cerere în căsătorie, eventual una inedită, este apoi următorul lucru pe lista dorinţelor. Dar ce te faci dacă el sau ea dau dovadă de indecizie?

RomaniaTV.net
19 ian. 2016, 12:28
Horoscop: Zodia îţi spune cum îl convingi să te ia în căsătorie

Astrele te invata cum sa il/o convingi ca meriti sa traiti toata viata impreuna:

Berbec

Cu cat il presezi mai mult, cu atat mai rau va fi. Nu suporta sa ia decizii de amploare si, oricum, ii place sa creada ca hotararea ii apartine. Daca vrei sa il convingi ca meriti tot ce trebuie sa faci este sa ii arati ce are de pierdut daca nu te pastreaza. Apropie-ti-l ca prieten si l-ai castigat pentru totdeauna.

Taur

Primesti ceea ce oferi. Cu alte cuvinte, daca esti o persoana „de cursa lunga” vei obtine rapid cererea in casatorie. Asta pentru ca nativul Taur este adeptul relatiilor de durata si numai asa te va percepe ca persoana pe care o vrea mereu alaturi de el. Tine cont ca in aceasta relatie placerile fizice sunt pe primul loc.

Citeşte şi  Horoscop: Zodia care este DEPENDENTĂ DE IUBIRE

Gemeni

Ofera-i toata libertatea de care spune ca are nevoie si nu va trebui sa faci nimic mai mult. Acest nativ nu suporta sa fie ingradit, vrea mereu sa fie liber sa se distreze, sa se simta bine. Ca sa il convingi trebuie sa ii arati ca poti tine pasul cu el si ca ii accepti micile escapada cu prietenii.

Rac

Daca nu te cere Racul, cere-l tu pe el. E acelasi lucru. Sau poate chiar lucrurile evolueaza mai rapid, caci se stie ca Racii se urnesc greu. Dar si cand i-ai pornit nu vei avea niciun motiv de regret. Spune-i ca iti doresti o casa plina de copii, vacante impreuna cu familia si acest nativ e al tau pentru totdeauna.

Citeşte mai mult pe studentie.ro