HOROSCOP: Zodia va primi numai dragoste săptămâna viitoare

Perioada cuprinsa intre 14 si 20 noiembrie va fi extrem de importanta pentru un semn de apa. Zodia care va primi multa iubire saptamana viitoare a fost cam parasita in ultima vreme de astre.

12 nov. 2016, 14:12
HOROSCOP: Zodia va primi numai dragoste săptămâna viitoare

Acest semn de aer a avut de patimit in ultima vreme. Lunile septembrie si octombrie au fost extrem de solicitante din toate punctele de vedere, mai ales amoros. Lucrurile se vor ameliora din saptamana cuprinsa intre 14 si 20 noiembrie.

Finalul anului va fi unul glorios in sectorul dragostei. Toate temerile legate de cuplu, de compromisuri, de promisiuni desarte vor disparea pentru ca o persoana va reusi sa ii redea increderea si echilibrul de care are nevoie.

Acest semn zodiacal va cunoaste un suflet minunat, fata de care va avea o atitudine corecta. Pentru prima oara dupa mult timp va reusi, nativul guvernat de extravaganta, veselie si mister va reusi sa se regaseasca in noua poveste de iubire, sa isi vada si calitatile, nu doar defectele, cum a facut-o pana acum.

Luna Plina din 14 noiembrie are un mare efect asupra starii de bine de care se bucura acest semn zodiacal. Va reusi sa se stabileasca din punct de vedere emotional si in privinta relatiilor de familie. Nici cu banii nu o va duce rau, spun astrele, scrie teotrandafir.com.