Horoscop: Zodii care fac cel mai mult bine în lume

Când vine vorba de fapte bune există două categorii de oameni: cei care se implică pentru a ajuta și pentru a schimba ceva și cei care, deși empatizează cu suferința celor aflați în impas, vin cu idei, dar nu sar să acționeze.

RomaniaTV.net
21 dec. 2015, 09:59
Horoscop: Zodii care fac cel mai mult bine în lume

Iată care sunt zodiile care ar face absolut orice să fie bine în lume.

Berbec

Determinat și ambițios din fire, Berbecul nu se lasă până nu duce la capăt o misiune de binefacere. Deși nu lasă să se vadă, imediat cum aude că îi este cuiva greu, acesta face tot posibilul să ajute persoana respectivă.

Nu poate să stea deoparte dacă este voba de cauza umanitare și se înscrie în toate campaniile de donare, de întrajutorare, de la copii fără adăpost la plantat de copaci. Fiind și foarte agitat, Berbecul își canalizează toată energia pentru a rezolva problema cât mai repede și mai eficient și, în general, îi iese. Este fericit dacă primește misiuni peste hotare, în regiuni lovite de calamități naturale.

Citeşte şi  HOROSCOP: Ce fetişuri are în funcţie de zodie

Leu

Leul este mânat de o forță interioară fantastică și de dorința de a avea succes în ceea ce face. Bun comunicator, nu se dă în lături de la nimic, iar când știe o persoană are nevoie de ajutor, nu stă pe gânduri și nu așteaptă să fie rugat. Imediat trece la acțiune.

Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt foarte buni la mobilizat masele, datorită puterii de convingere de care sunt capabili. Cel mai pricepuți sunt la strângerea de fonduri, banul jucând un rol important în acțiunile de binefacere.

Citeşte continuarea pe unica.ro