Horoscop: Zodii care îşi vor rata viaţa

Semnele zodiacului spun mai multe decât am vrea să acceptăm despre viața noastră. De la culorile sau mâncărurile pe care le preferăm în funcție de ziua în care ne-am născut, până la legăturile de cuplu, de prietenie sau șansele de reușită ori eșec pe parcursul existenței.

22 sept. 2015, 10:26
Horoscop: Zodii care îşi vor rata viaţa

Peștii

Peștii cu greu reușesc să realizeze ce-și propun, întrucât sunt cei mai slab motivați reprezentanți din zodiac. De fapt, atunci când li se trasează câte o responsabilitate, nu știu pe ce ușă să iasă mai repede. Deși își impun obiective mărețe în viață, preferă să viseze cu ochii deschiși, fără să facă mare lucru pentru a-și atinge scopul.

Citeşte şi Horoscop: Zodia unei femei îţi spune cât de materialistă este

Leul

Deși este extrem de ambițios, Leul își pierde rapid motivarea, dacă se află în anturajul nepotrivit. În cazul în care gașca sau grupul de prieteni au alte ținte sau nu au deloc vreun scop în viață, Leul tinde să renunțe la obiectivele personale sau uită repede de ele, preferând să petreacă tot mai mult timp cu persoanele care-i plac. În cazul în care reușește să obțină o poziție bună la job și să câștige bine, faptul că își doresc să fie în centrul atenției și niciodată mai prejos decât amicii lor îi fac să piardă banii printre degete.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul celor mai schimbătoare zodii de ar fi bine să te fereşti

Racii

Ființe extrem de sensibile și empatice și deopotrivă visătoare, cu țeluri mărețe, Racii sunt pe cale să-și piardă interesul pentru scopul lor în viață, dorind prea mult să-i ajute pe cei care au nevoie de ei. ”Salvarea” lor ar putea fi o intervenție a uneia dintre persoanele pe care le-a ajutat, în semn de recunoștință pentru serviciul făcut.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.