Horoscop: Zodia unei femei îţi spune cât de materialistă este

Femeile pot fi obsedate de bani sau pot fi nişte idealiste convinse şi numai astrele ştiu cum să le deosebeşti. Vezi cât de materialiste sunt femeile în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
22 sept. 2015, 07:29
Horoscop: Zodia unei femei îţi spune cât de materialistă este

1. Vărsător

Femeia vărsător este poate cea mai materialistă după femeia gemeni din întreg horoscopul. Deşi ţine la ideile ei, înţelege conceptele ca iubirea şi dreptatea, ea va fi întotdeauna furată de lux, de cadouri scumpe, de vacanţe exotice şi de bani mulţi. Orice bărbat care îi pune lumea la picioare o face să uite de poeziile romantice ale altuia, mai sărac.

Citeşte şi HOROSCOP INEDIT: Ce te face să plângi uşor, în funcţie de zodie

2. Peşti

Femeia peşti este alunecoasă şi materialistă. Dă-i un deget şi se va arunca după toată mână, pentru că nimic nu îi poate opri ambiţiile de faimă, putere şi bani. Oricine s-a pus vreodată în calea unei femei peşti de carieră ştie cât de creativă devine când are un scop care presupune o mărire sau un bonus.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodii care cedează greu

3. Capricorn

Femeia capricorn este destul de materialistă. Ambiţioasă şi iubitoare de modă şi frumos, ea preţuieşte o haină de blană, un tablou sau o bijuterie de lux şi îşi doreşte în secret să le aibă pe toate într-o zi. Deşi nu este genul întreţinută şi munceşte mult, femeia capricorn cedează repede la astfel de atenţii.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.