HOROSCOP: Zodii care nu se îmbrăţişează după sex

Publicat: Joi, 05 Iulie 2018 12:18 // Actualizat: Joi, 05 Iulie 2018 12:18 // Sursa: romaniatv.net

Cele mai importante lucruri pe care un partener le aşteaptă de la celălalt după o partidă bună de sex sunt îmbrăţişările dulci şi somnul odihnitor. Totuşi, nu toţi amatorii de sensibilităţi au norocul să găsească la partenerul lor acelaşi tip de afecţiune. Din punct de vedere astral, există câţiva nativi care nu mai au timp de dulcegării.

Foto: clickpentrufemei.ro

Gemeni

Nativul Gemeni are două viziuni referitoare la lucrurile pe care un cuplu ar trebui să le facă după o partidă de sex. În primul rând, el îşi doreşte să fie mulţumit de moment şi de modul în care s-a simţit. În al doilea rând, preferă să i se spună în faţă dacă a fost sau nu pe măsura aşteptărilor, pentru a nu îşi crea o imagine falsă. În rest, nu este o persoană sensibilă, căreia să îi poţi şopti cât de mult o iubeşti. Este un om al momentului, care trăieşte clipa şi se bucură de plăcerile trupeşti.

Scorpion

Dornic de a face dragoste mai tot timpul, nativul Scorpion ar fi în stare şi să treacă peste preludiu doar pentru a simţi mai multă plăcere. Când termină o sesiune de amor, el nu mai are timp de îmbrăţişări, vorbe frumoase sau alte lucruri siropoase, care să îl apropie şi mai mult de partener. Este atât de impulsiv încât după ce a terminat ar fi în stare să o ia de la capăt.

Află ce alţi nativi nu mai au chef de clipe romantice după sex, pe clickpentrufemei.ro. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
gemeni horoscop imbratisare dupa sex scorpion zodii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
31 Oct
noapte 5 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H