HOROSCOP: Zodii de femei care fură bărbaţii altora. Fereşte-te de ele!

Sunt provocatoare si nu conteaza pentru ele ca distrug o relatie. Daca pun ochii pe un barbat, atunci fac tot posibilul sa fie al lor, indiferent ce presupune acest lucru. De aceea, femeile acestea reprezinta un pericol pentru orice relatie.

RomaniaTV.net
01 sept. 2017, 13:52
HOROSCOP: Zodii de femei care fură bărbaţii altora. Fereşte-te de ele!

Gemeni

Femeia aceasta cu dubla personalitate e periculoasa fiindca nu stii niciodata ce e in mintea ei. Se preface cu atata seninatate, incat ai crede-o o prietena adevarata. In realitate, gandurile sale sunt canalizate spre cum sa te lase fara barbatul iubit. Are tehnicile ei de a cuceri: e seducatoare, e sociabila, vesela, frumoasa, deci are toate atuurile pentru a castiga inima celui pe care a pus ochii. Nimic nu o opreste din drumul sau, nici macar faptul ca barbatul dorit este casatorit.

Sagetator

Si pe nativa Sagetator e bine sa stai cu ochii atunci cand se afla prin preajma barbatului iubit. E frumoasa si are un spirit liber, e plina de viata, extrem de sexy si atrage ca un magnet barbatii. Asadar, nu e de mirare daca sparge casnicii, daca distruge relatii. Atunci cand ii place un barbat, isi elibereaza toata feminitatea de care e capabila, iar acesta nu va ramane insensibil la farmecele ei fiindca nu are cum. Practic, ea nu face altceva decat sa isi testeze limitele.

Berbec

Nativa din zodia Berbec e o provocare pentru orice barbat. Ii ameteste cu energia ei, ii vrajeste cu personalitatea ei puternica, ii determina sa o doreasca si sa faca ei tot ce le sta in putinta pentru a o avea. Asadar, femeia aceasta va face sa para ca nu ea e vinovata ca a stricat o relatie. Pentru ea, consecintele acestui act nu sunt importante. Prefera sa isi asume riscul tocmai pentru ca altfel n-ar castiga. Tradarea in care se face partasa o incita foarte mult.