Horoscop: Zodii greu de cucerit! Ce trebuie să faci dacă vrei să fie ale tale

Ţi-a căzut cu tronc şi pare inabordabilă? Ei bine, nu toate zodiile sunt uşor de cucerit, mai ales dacă nu ştii cum să le abordezi corect. Iată ce trebuie să faci dacă vrei că una dintre nativele de mai jos să fie a ta.

RomaniaTV.net
16 mart. 2016, 12:25
Horoscop: Zodii greu de cucerit! Ce trebuie să faci dacă vrei să fie ale tale

Leu

O nativa a zodiei Leu are asteptari mari de la un potential iubit. Daca vrei sa-i cuceresti inima trebuie sa iti arati adevarata fata si sa nu te ascunzi sub o masca. Chiar daca tinde spre perfectiune, femeia Leu uraste barbatii care se straduiesc sa dea bine mereu.

Citeşte şi  Horoscop: 4 zodii de super-femei. Sunt cele mai puternice din horoscop

Balanta

Sa cuceresti o Balanta nu-i lucru usor. Doar cei care au foarte multa rabdare pot reusi sa faca asta. Fii natural si nu incerca sa minti sau sa ocolesti adevarul. Aceasta femeie stie exact cand este mintita, chiar daca nu iti spune. Asadar, daca esti hotarat sa-i cuceresti inima trebuie sa fii sincer.

Citeşte şi  Horoscop. Top 6 cele mai de succes femei ale zodiacului. Te numeri printre ele?

Sagetator

Pentru a cuceri o femeie Sagetator trebuie sa stii exact ce vrei de la viata si sa nu lasi loc de interpretari. Pune mare pret pe fidelitate, dar in acelasi timp isi doreste sa ii lasi libertatea de care are nevoie. Asadar nu o presa si nu ii face scene de gelozie.

Citeşte mai mult pe acasă.ro