HOROSCOP: Zodiile care au o lună dificilă în ianuarie 2017

HOROSCOP: Anul 2017 incepe cu multe provocari pentru cateva zodii, care au o luna dificila in ianuarie. Iata care sunt zodiile care au o luna dificila in ianuarie 2017.

05 ian. 2017, 09:13
HOROSCOP: Zodiile care au o lună dificilă în ianuarie 2017

HOROSCOP: Daca nativii zodiilor Taur, Gemeni si Scorpion sunt favorizati in luna ianuarie 2017, alte zodii au probleme si nu vor sti cum sa le faca fata.

Vor fi nevoiti sa munceasca mult, sa primeasca reprosuri si sa fie diplomati la fiecare pas. Altfel, vor ajunge in luna februarie de-a dreptul „sifonati”.

Prima zodie care va avea o luna dificila in luna ianuarie este zodia Balanta. Nativii acestei zodii nu se simt deloc in largul lor si sunt depasiti de probleme.

Venus, planeta iubirii, se afla intr-o pozitie defavorabila. Nici la inceputul anului nu vor reusi sa aiba succes in partea sentimentala, chiar daca finalul de an era promitator.

In luna ianuarie, nativii zodiei Balanta sunt obligati sa munceasca mult, sa stea peste program si sa primeasca toate criticile fara sa raspunda. Din pacate, orele in plus se vor rasfrange si in sectorul sanatatii.

Mai multe detalii, pe revista Teo