HOROSCOP: Zodiile care plâng cu lacrimi amare. Cine trece cu greu peste clipele neplăcute

Dacă unele zodii vor plânge din orice și cu o frecvență destul de mare, altele cu siguranță nu vor vărsa nici măcar o lacrimă, indiferent de cât de afectați sunt, în realitate.

RomaniaTV.net
18 mai 2019, 10:45
HOROSCOP: Zodiile care plâng cu lacrimi amare. Cine trece cu greu peste clipele neplăcute

Berbec

Berbecii sunt firi destul de puternice, motiv pentru care este imposibil să îi vezi plângând. Mai curând îi vei vedea încercând să îi facă pe alții să plângă, decât o vor face ei.

Taur

Deși ne dau senzația că sunt foarte puternici și că nu se lasă doborâți de sentimente, adevărul este cu totul altul. Nativii în zodia Taur plâng mai mult decât ne-am putea închipui, alegând acest mijloc pentru a se descărca de sentimentele puternice.

Gemeni

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Gemenii sunt firi cameleonice, duale, iar acest lucru se reflectă și în frecvența cu care plâng. Chiar dacă plâng destul de rar, Gemenii au grijă ca nimeni să nu observe acest lucru, dat fiind faptul că nu vor să își expună sensibilitățile.

Rac

Racii sunt foarte sinceri atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor prin lacrimi. Din acest motiv ei plâng mai tot timpul însă nu încearcă să ascundă cumva acest lucru. Ba, dimpotrivă, plâng în fața oricui, indiferent dacă persoana respectivă le este prieten sau dușman.

Leu

Leii sunt, într-o oarecare măsură, superficiali. Spunem asta pentru că aceștia plâng doar atunci când atenția nu se mai concentrează în totalitate asupra lor. Iar asta nu se întâmplă foarte des, pentru că Leii știu cum să devină un centru de interes pentru oricine.

Fecioară

Nativii în Fecioară sunt caracterizați prin firea lor minuțioasă, atentă la detalii și cu planuri foarte bine puse la punct. Atunci când lucrurile nu ies așa cum au plănuit, Fecioarele nu vor ezita să verse lacrimi însă asta nu se întâmplă cu o frecvență prea mare, semn că știu foarte bine cum să se organizeze.

Balanță

Balanțele plâng foarte mult… dar de fericire. Acesta este modul prin care ele își exteriorizează cel mai bine starea de euforie, tristețea apărând cu o frecvență destul de mică și din motive pe care acestea nu le consideră suficient de puternice și de demne de lacrimile lor.

Scorpion

Scorpionii știu foarte bine să își ascundă sentimentele, motiv pentru care se crede că ei nu plâng niciodată.

Săgetător

Nici Săgetătorii nu sunt foarte sensibili însă simt nevoia să se exteriorizeze prin plâns doar atunci când presiunea asupra lor este prea mare.

Capricorn

Capricornii varsă lacrimi în mod exclusiv atunci când se uită la filme triste, la drame profunde. În restul timpului, nu simt nevoia să plângă din motive nesemnificative.

Vărsător

Nativii în Vărsător sunt un adevărat mister, chiar și din acest punct de vedere. Nimeni nu poate ști cu exactitate dacă Vărsătorii plâng sau nu, pentru că nimeni nu îi poate înțelege…

Pești

Fiind firi foarte sensibile, nu se feresc să arate acest lucru, cel mai probabil Peștii plâng chiar în acest moment.