HOROSCOP: Zodiile care se îndrăgostesc cel mai greu

În timp ce unii nativi se aruncă cu capul înainte când vine vorba de dragoste, altora le ia o veşnicie până ajung să se îndrăgostească şi să iubească din răsputeri o persoană. Poate le este teamă de a nu fi răniţi sau poate vor să descopere toate calităţile şi defectele celui din preajma lor. Află cine sunt cei mai greu de convins.

RomaniaTV.net
22 mai 2018, 09:15
HOROSCOP: Zodiile care se îndrăgostesc cel mai greu

Fecioară

La prima vedere, nativul Fecioară pare să fie deschis în faţa unei relaţii. Cu toate astea, nu se îndrăgosteşte atât de uşor de cineva nou şi nici nu îşi arată sentimentele. Preferă să discute cât mai mult cu persoana respectivă şi să vadă dacă au cu adevărat ceva în comun sau nu. Îşi pierde uşor interesul dacă observă că pretendentul nu este la acelaşi nivel, aşa că nu oferă şansa oricui. Este o persoană selectivă, însă atunci când se îndrăgosteşte, este atentă la detalii şi încearcă să construiască relaţia perfectă.

Balanţă

Nativul Balanţă fuge, de obicei, de relaţii, întrucât îi este teamă să nu fie rănit şi abandonat. Preferă să fie singur sau în relaţii pasagere, în care să îşi satisfacă nevoia de a vorbi şi de a se întâlni cu cineva. Îi place să cunoască mai multe persoane în acelaşi timp şi pune în balanţă fiecare posibilă relaţie în parte cu avantajele şi dezavantajele ei. E foarte greu să îl convingi că eşti persoana potrivită pentru el şi niciodată nu va face primul pas.

Află ce alte zodii se îndrăgostesc foarte greu pe clickpentrufemei.ro.