Horoscop: Zodiile care sunt mai darnice decât Moş Crăciun. Află cine îţi va cumpăra multe cadouri

Crăciunul este o perioadă emoţionantă în care oamenii primesc şi dăruiesc cadouri celor dragi. Există însă câteva zodii care-si iau în serios rolul de Moş Crăciun, şi sunt extrem de generoase cu cei dragi. Află, aşadar, de la cine vei primi cele mai multe cadouri de Crăciun.

RomaniaTV.net
20 dec. 2016, 13:08
Horoscop: Zodiile care sunt mai darnice decât Moş Crăciun. Află cine îţi va cumpăra multe cadouri

Leu

Leii isi dau tot interesul pentru a-i face pe cei dragi fericiti si se dedica trup si suflet cumparaturilor in prag de Sarbatori. Aleg cele mai frumoase si rafinate cadouri si ii surprind intotdeauna pe cei dragi. Leii considera Sarbatorile de Iarna ocazia perfecta pentru a-si arata dragostea si recunostinta.

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile care vor se vor despărţi până în 2017. Sfârşit de an furtunos şi un an viitor plin de CONFLICTE AMOROASE

Fecioara

Fecioarele au o inima de aur si sunt in stare sa dea toti banii din casa doar pentru a-i vedea fericiti pe cei din jur. Acesti nativi, sunt adesea considerati naivi, insa adora sa faca daruri celor dragi si sa-i vada bucurosi, deoarece, in aceast perioada a anului, Fecioarele se „hranesc” cu bucuria celor din jur. Intotdeauna au tendinta de a-i pune pe ceilalti pe primul loc, in aceasta perioada a anului.

Citeşte continuarea pe acasa.ro