Horoscop: Zodiile de bărbaţi care se ascund după fusta mamei

Iata care sunt barbatii zodiacului de care trebuie sa stai departe.

22 oct. 2014, 12:17
Horoscop: Zodiile de bărbaţi care se ascund după fusta mamei

Gemeni

E greu sa iti dai seama ca barbatul gemeni este un barbat care s-ar ascunde dupa fusta mamei. La prima vedere este un barbat independent care ar fi in stare sa mute si muntii din loc pentru a obtine ceea ce isi doreste, insa cu cat ajungi sa il cunosti mai bine cu atat o sa iti dat seama ca de fapt gandul ii este la orezul cu lapte pregatit de mama, scrie Kudika.ro.

Chiar daca barbatul gemeni este mereu spontan si pare sa stie foarte bine ceea ce vrea sa faca si unde vrea sa ajunga, intotdeauna va alege ceea ce este mai usor pentru el si anume, caminul parintesc si mangaierea calda a mamei.

Citeşte şi Cele mai frecvente greşeli comise de bărbaţi în relaţiile de cuplu

Rac

Ei da, aici o sa ai putin de furca pana sa descopri cum este adevaratul barbat rac. La inceput este fermecator si te face sa spui cu mana pe inima ca el este alesul, el este cel mai minunat barbat din lume si nu mai exista nimeni ca el. Adevarul este ca stie sa se bage pe sub pielea ta si mai ales a rudelor tale astfel incat sa il indrageasca imediat si sa sustina si ele ca nu ai sa gasesti barbat mai bun pe pamant.

Citeşte şi Horoscop Aztec: Află ce semn eşti şi ce spune acesta despre tine

Ai putea spune chiar ca l-ai apucat pe Dumnezeu de un picior, dar ar fi bine sa nu te grabesti cu astfel de afirmatii si sa iti potolesti un pic flacara pasiunii. Ai sa descoperi ca din barbatul care ar fi mers pana la capatul pamantului si inapoi pentru ceea ce vrea sa faca si pentru femeia din viata lui nu raman decat vorbe goale si multe planuri facute de dragul de a vorbi. Ai sa ramai cu un barbat care traieste mereu in umbra parintilor, si de cele mai multe ori ale mamei, asa cum sunt studentii care primesc pachet in fiecare weekend de la mamica.

Leu

Despre lei stim deja ca sunt foarte atasati de familie si ca aceasta reprezinta unul dintre motoarele existentei lor, asa ca nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca un barbat leu nu vrea sa plece niciodata din casa parinteasca. Nu te mira daca vezi un leu trecut de varsta de 30 de ani care sta inca in casa cu mamica, pana la urma nicaieri nu-i mai bine ca la mama acasa.

Continuarea pe Kudika.ro.